Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 226> |
Korisnik | ||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lijepo u tebe niho!
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Bila sam ozbilja, a vidi šta ona učini od mojih savjeta. Tužibaba reza .....
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Onda ti opraštamo ja mislila baš uraditi aeto poslušaću te i jedva čekam kad će procvijetati
![]() |
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
niho niho a gdje si ti
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Evo gledam kako da idem malo nešto biljkica ubadati a neznam gdje bi sve zauzeto za druge i samo sam Rosinu ružu posadila i nagađam
![]() |
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
snaći ćeš se ti već
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
ako treba i u cipele posadi
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Pa zašto ne,vidjela sam ja i u starim gumenim čizmama posađeno,a nikako dočekati da moj tata svoje podere pa da probam i ja.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ej ja reko vi se zezate ali stvarno ću posaditi i uslikati da vidite ali nebi kaktus već nešto vidljivo lijepo scijeće
|
||
![]() |
||
|
Danas sam hodala malo po dvorištu i gledala stare obuće da šta ubodem od cvijeća ali nemam gumeni čizama.....a Lili kad tata podere svoje šalji meni jednu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Jeli to netko spominjao čizme
![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
pa vidje la sam na nekoliko mjesta cvijeće iz čizama i cipela- turbo fora izgleda- to nije sprdnja
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Jedino što cvijeće onda ne miriši,
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Čizme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
joj
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
A ja razbijam glavu , di ću staviti blatnjave čizme
![]() ![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Eto zauzete su aukcija gotova ----------------PRODANO
![]() |
||
![]() |
||
|
jedva čekam da ih ugledam ,koji su ovo br.izgledaju kao 46
|
||
![]() |
||
|
ja imam osijećaj da ovdje treba puno zemlje
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |