Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 151> |
Korisnik | |
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maslačak7
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Smrcko, stigla je pošiljkica!!! Tako si me razveselila!!!
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
dora, dorina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stigao mi jučer paket od korijenka! Hvala ti puno
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Kontesaa
![]() Maslačak7
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ovako je to izgledalo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i pisamce si dobila u paketu
![]() |
|
![]() |
|
Naravno,korijenko mi je sve objasnila i koliko god sam pazila dok sam sadila jedan me tolko uhvatio da sam ga jedva isčupala iz prsta!!!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma nema veze za prst bitno da si dobila kaktuseke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
maslačak7 stigla je ružica i već je u zemlji...malo cu je maziti dok se oporavi od puta pa je uslikam....
![]() dora stigla je i agavica, ali na žalost mislim da je jako stradala...skroz je speštana, kao da je tona paketa ležalo na tom pismu.... ![]() stavila sam je u zemlju pa sto bude....hvala ti, a za poštu evo ![]() Poslala sam ti paketić... |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
balalayka hvala...u nedilju se vratila s godišnjeg a u sandučiću pošiljka me čeka, baš si me razveselila
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
monna stigao paket...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
veselim se da je sve stiglo OK, a taj mali bezobraznik je stvarno opak i treba s njim jako pažljivo, mene zna tako napiknuti da kad ga izvadim još me kasnije boli mjesto uboda
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Frido, lovor stigao! Javim kad pošaljem nešto prema tebi, ali tek idući tjedan.
Korijenko, anemona se lijepo drži. ![]() |
|
![]() |
|
Stigao mi paket iz Novske....sad cu ispasti totalno zla sto se ne mogu sjetiti nicka drage osobe G.G. pa mi oprosti molim te....paket je zbilja izdašan...
Iako se na cvijeću ne zahvaljuje ja zahvaljujem na trudu.... |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
mamaa.... :))))))))))))... fala na pošiljci, baš si me iznenadila :)
![]() |
|
![]() |
|
Frida hvala na lovoru- posebno od mm
![]() ![]() ![]() ![]() PS nije mi dao posaditi ga u zemlju nego u teglu- da ne propadne slučajno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
maslačak7
![]() mamaa,frida jesu vama stigli paketi? |
|
![]() |
|
Ne, nije još ništa stiglo...
|
|
![]() |
|
Evo sad poštar bio i donio mi paketić od white i paketić od maslačka...sve je već posađeno, ali istrošile se baterije na fotiću pa ne mogu slikati...
Curke, jedan big ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |