Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 226> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bolje bi ti bilo da ti ja pošaljem svoje broj 33, bar ti nebi trebalo puno zemlje.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ne hvala tu može onda stati samo jedna kadifica
![]() |
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
A moraš ih i pofarbati da dođu do izražaja od sveg silnog cvijeća!!
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Nemoj ni roštiljati na oleandrovim grančicama ( osim možda baš za neku posebno "voljenu" osobu, samo pst, nisi to od mene čula)
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Čekaj, čekaj, a šta ja to vidim, jel to "Ivan bez zemlje" ostavio svoje čizme?
|
||
![]() |
||
|
E sad ozbiljno, Niho imaš lijepoga cvijeća
![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Od oleandera se pravi najbolji čaj za svekrve i bijeli oleander je pun antioksidanata
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Nije mi agava preko zime van niti će biti nesmijem je ostaviti sad je prvi put sam posadila vani. A smogva je vani već 2 godine .....mlada je i pustila mi je 2 smokvice ljetos ali su otpale same -a ja pojma nemama šta joj treba -ma neka je samo nek se zeleni ![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
E Niho, samo da te utješim. Ona moja palma izgleda kao da je iz herbarija. Sva tri lista suha kao metla. Ali vjerujem da je korjen o.k. sad ću ih odrezati i ostaviti nek miruje. Tako i ti one tvoje.Makni ih s očiju da ne bodu! |
||
![]() |
||
|
Baka smakla sam ih da ih moje oči ne gledaju ali kao jedna da je dobra
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma bolan dođi ti ovamo kući pa se provaljuj samnom ----ubiće me triša . ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Dobra ideja, ali napravit ću ja sebi metlu. Triša vozi auto a ja mogu jedino jahati na metli!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ubiće nas Triša nemoj se zamarati ---samo joj kupi 1 kadificu i ona sva sretna
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |