Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jel to ti na metli jašeš i slikaš dvorišta po B i okolici, pa daj nemoj zezat stavi malo slika iz svog dvorišta.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Halooooooooooooo to je moje dvorište samo bolje rascvijetano ženo šta mi radiš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neka nemam, a imat ću kad se vratim iz B...
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
I to bijela a sutra dobiješ ovdje još 4 razne
![]() |
|
![]() |
|
Ako tako nastaviš ja ću se dr. curama morati izvinjavati zbog tebe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Niho, baš ti je lijepo cvijeće, a vidim i smokvu imaš, meni je super marmelada od smokava, ali ja je nemam ljeti kada praviti jer je tada puno drugog posla.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niho stvarno imaš smokvu u Bihaću ili je ovo zezancija?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa baš i ja gledam...
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma to je sigurno zezancija.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smrčko----------- Kontesa ---imam smokvu i mlad je a čak je pustala i plodove -a moja prijateljica je ima isto i bome okoristimo se o nju i ko bo rekao ali i mi imamo ovdje svega i svačega ------još kod men će te naći i masline
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Niho imaš prekrasnog cvijeća.
I ja imam smokvu kod kleti i rodi čak dva puta godišnje |
|
![]() |
|
Plodovi masline u Bihaću
![]() Samo pazi di je sadiš, korijenje je tako jako da razvali temelj kuće. Možda neće tu tako jaki biti ima više vlage. Ma da to nije neka GMO smokva ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E pa ja se nerazumijem baš u smokve jedino kad ih jedem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho divan je tvoj vrtić gdje imaš jorgovan, šeboji su krasni i phloxići.... ma SVE
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala Korijenko a ni ti bome ništa ne zaostaješ svaka ti čast
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
fakat ima smokvu
![]() ne znam jel se moja primila |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |