Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 226>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:57
Smokva je moj najdraži plod, e da si bar bliže kad moje u Bakarcu rode u 8. mj. bude ih na bacanje, a ja svaki dan tamo čučim i jedem.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:45
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 21:05
Rose dobila sam naziv da se zove judini dukati pa opet ću potražiti dr, naziv da mi neko kaže

@  SMRČKO ----imam 1 plod od smokve -vidjećeš ga u koji dansmile79
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:50
moram baciti komentar; ove podignute gredice su mi predivne, a koliko tu svega ima...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:42
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 11:37
niho,koje ti je ono cvjeće,kad gledam prve slike od prvog posta?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:59
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Smokva je moj najdraži plod, e da si bar bliže kad moje u Bakarcu rode u 8. mj. bude ih na bacanje, a ja svaki dan tamo čučim i jedem.

Jeli to mijesto blizu mene ako je eto mene onda u 8 mijesecusmile213 ura  naješću se smokvi a ne morama platitiWinkWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:57
Wink 
--Ovo je cvijet moje jabuke jedini nema više prvi put cvijeta...

smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:22
Wink  - Evo imam ga u tri bije kako zna da miriše samo da kiše stanu mirisao bi i do  istre i dalmacije i više po kopnu i moru.......

smile78

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 10:39
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Wink

Sve je prekrasno. Reci mi kako si dobila ovu vincu tako grmoliku ili ona inače tako raste?Ja sam mislila da je to loza.smile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:45
A gdje je to točno u Bakarcu?  
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:52
Wink  -- Evo ruže još samo da sunce obasja ih one će cvijetati..

smile78

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 21:09
ipak ćeš ti smokvice papati WinkClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:28
Wink
----------------Evo moje lale prolaze kiša ih sve sapra.....

smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 10:58
Smrčko to jeste loza ali ja ne dam da ona puza -ja nju uvijek šišam okolo i ona uvijek pusta mlade koji se ovako prave grmovi a čak možeš imati i drvo od njih  ako to želiš - Moja kako se povećava tako se prave grmovi -slikam ti veće smile99 to je samo za tebe imaš li je ako ne da ti pošaljem po Triši
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:15
Aha imam imam i poslaću ti još i plodova kad bude a i tvoja će se primitismile232 samo budi dobra
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:38
Wink ---Evo i jorgovan je u potpunosti cvijeto ali malo miriše kiša i kiša....

smile78

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 11:03
Ma ne trebaš slati, imam moja mama i čuva je samo za mene, želi je se riješiti kaže ide joj na živce, što se širi ko luda. Kad budem išla kod mame uzet ću. Vidiš možda je moja mama nije znala oblikovat, ne razumijem da joj se ne sviđa. Ali tvoja je prva ligaThumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:15
Wink Wink Wink Wink Wink
      -   Ko voli cvijeće voli i ljude,a evo sve mi procvijetalo iako kiša samo pada i pada pa mi ne miriše kako bi trebalo.......

smile78

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 09:00
Wink Wink Tongue Tongue
------  Dio mog dvorišta s druge strane kuće i datura čekam da pupa..

smile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.