Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 226> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislimda se jelo zove još omač, nisam ranije čula taj izraz.
Pilav ipak stoji da se zovu ti rezanci u nekim djelovima. Znaš li bar kako se jelo na kraju napravi? Sjećam se maslaca. Ide li još nešto? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jel ti to meni?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Znam i ne treba nositi stvarno velike -šala je šala ali bez obzira može se ponijeti ali i to se mora paziti jer nekome prođe ali nekome ne -gore je izgleda odavde ponijeti jer idete odmene pa tu je problem-vraćati se kući
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ja sam se pogubila, kaj ti treba recept za domaće široke rezance šta se jedu s maslom, vrhnjem ili čvarcima?
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Niho, radim nihin kutak u mom dvorištu. Posadila sam ti; jastučac, djetelinu, palmu i ljetne čemprese (nisi ih naručila, ali ja ih jako volim pa sam morala). Šta si mi još ono govorila da spremim?
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Omeč to je tjestenina koja se razvija a pilav je riža-koju možeš i jedno i dr. napraviti na razne načine ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa bolan Inaja znaš da fališ i često pomislim na tebe ali te nema i hajde eto sad si tu imali kakvi prinova da vidimo
![]() |
|
![]() |
|
Ma ne sumnjam ja nikad u tebe ne brini samo mi se uvijek motaš po glavi i hvala ti najljepša-za sve i za palmu i sad za maslinu i hvala
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pa falim li ja i kome na ovom forumu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma znaš što, uopće me biljke ne zanimaju, sve spremi za neke bolje dane, mene zanima samo jedan cvijet, a to si ti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho cvijeće ti je super!!!
Da li ga možda nečim dopingiraš kada tako lijepo raste???
A maslinu i ja dobila sa otoka, a smokve imam kod kume isto u Zagrebu i super rode...
Hajd sad smo puno pričale, hajd ti sada opet jedan red slika, pa red priče....
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Niho, maslina je naručena - nisi valjda sumnjala u mene?
|
|
|
|
![]() |
|
I ti si bila odmakla malo ali sad se vratila puno si se nasadila cvijeća ------i mog ne mogu dočekati tu Trišu kao da je predsjednik
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nisam sigurna da je ovo bilo meni namijenjeno, ali ako jest, mali mi je bio bolestan...
I tebi svakako velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nema recepta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bojim se da od velikih biljki neće biti ništa, danas sam dobila informaciju iz zbilja pouzdanih izvora. Strašno paze na granici, pregledavaju sve živo. Kazne su drastične i još ostaneš bez cvijeća, ovo je zbilja ozbiljna situacija, pa ni sama ne znam što ćemo i kako ćemo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ma to mama ljubi te majka. Sve recepte koje imate napišite nam u temu recepti( brbljaonica). Kako napraviti široke rezance i kako napraviti jelo od njih. Za vaše recepte.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Agava velikaaaaaaaaaaaa, ali kako sam čula carina je postala grozna radi ove kuge i tako sam postala tužna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |