Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 49> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam odlučila da do posjeta Buzetu neću kupovati ništa i onda u Plodinama po 30 kn naletim na ove preslatke bugenvilijice, što sam drugo mogla nego odmah kupiti dvije
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A šta si drugo mogla napraviti kada su vikale za tobom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Danas kupljeno, sutra sadim:
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ajme kad svi vi imate velike vrtove, terace, okućnice pa možete imati pregršt lipog cviča
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
i ja danas obišla vrtlariju i malo je ispraznila...fuksije,ostići,begonije i pakujac no njih sam stavila u slike dvorišta pa nebudem i tu.Uglavnom,pomalo svačega
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Mačak i Shasha kod vas ima svega,a tek kad sve naraste i procvjeta!
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Jučer sam opet išla kod "mog" vrtlara i naravno pnovila se u million bellse,,ljute papričice,tikvice koje rastu u duljinu...Samo ne znam kamo ću te tikvice.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E moja Mikice, toliko puno cvijeća, bilja svakojakog, a od tvog ogromnog vrta, još je premalo. ma uguraj ih negdje između, samo nemoj kod one zl. susjede.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Na svu sreću zlica mi ne graniči sa vrtom pa uživam u vrtu!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo i moje bugenvilije,bugica-tako joj tepam
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
i moja se pomalo širi , ali ja lani uzela grančicu sa hvara , pa mi je zato draža , znam da je dobra ruka čuda učinila
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
jučer u Baumaxu nabavila žuto-bijeli cytisus (danas će biti posađen kod prijateljice u vrtu. Sad me već zafrkava da će po meni prozvati jednu aleju u svom vrtu.
Jutros prošetala tržnicom i pojma nemam kako ali u vrećici su se našle vodenice, solanum jasminoides i viseći lotus |
|
![]() |
|
Danas kupljeno,a i svekar je dao kuju kunicu
![]() surfinije
![]() fuksije,neznam koje su boje
![]() ovdje ima svega,roza,crvene,ružičaste pelargonije,nekakva mini dalija,tamjan,surfinija...
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lana2 tebe uvijek zamislim u nekom vrtu bio bi to raj za oči.
Slavonka lijepo si se ponovila. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A cvjećari trljaju dlanove ........
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nego sta nego trljaju dlanove
![]() ![]() uzgred noviteti su vam bas slatki ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...ne smijem ni promislit koliko sam spenđala na sadnice, zemlju, pitare, gnojivo, kartele, lukovice ....mogla sam kupit novi monitor za komp.....brrrrrr
![]() |
|
![]() |
|
Tako je i samnom,nesmem ni pomisliti koliko novaca sam već dala.Zato ja skupljam na tavanu plastične boce i to tako stoji mjesecima i kad dođe proljeće zamjenim ih i kupim na pijaci cvjeća.Meni super,bar mi MM nemože prigovorit da ga žicam a ionako mi govori da to sve dam nekome ili zapalim.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Evo što sam ja kupila na Sajmu:
petunija,engleska pelargonija,sundevila i mandevila.Na žalost moram to obaviti navečer jer dobijam samo linkove.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |