Moja kuća - moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako je , čekamo slike....
Sada si odmorna pa izvoli- stavi slike!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
teaK sve pohvale tvome cvijecu.ispricavan se sto sam uzela skoro identican naziv za moju temu,stvarno nije bilo namjerno.smotana sam ko sajla,koliko san mozgala o naslovu,a uopce nisan pogledala ima li takav vec.mogu li ja promijeniti naslov,da vas ne buni?jos jednom cvijece ti prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kaća hvala na pohvalama, a što se imana tiće uopće nije bitno, samo ti nastavi dalje po starom, mene to ne smeta, bitno je da cvijeće raste i uljepšava okolinu. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja svratila da vidim ima li novih slika.Ono sto sam dosad videla super je.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Nema....... ![]() ![]() ![]() ![]() Cvijeća ima, slika ima, ali nema se vremena..... Kad dođe zima i bude vremen na bacanje biti će i slikica... šala mala, nema slika ovje, ali biti će ih uskoro samo da prođe GO, sada još idem do Slavonije i onda ću vam dati malo slikica kad se vratim. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a bice slika iz Slavonije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavoniju, ostavljam Slavoncima. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A evo malo i detalja iz mog vrta
vodenko pozelenio ![]() a i vila raširila krila ![]() passiflora već davno počela cvijetati i još uvijek cvijeta ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Aaaa...joooojjj-bugenvilija i cikas palma,moj ne ostvaren san
![]() Danas sam si skoro kupila bugenviliju ali je jako mala pa se nisam usudila jer ne znam da li bi mi opstala preko zime.Šta ti misliš da ju kupim i presadim da li će se dobro ukorjenit da prezimi zimu,naravno u zatvorenom. ![]() Sve tvoje cvijeće je prekrasno,vidi se da si pravi profesionalac ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefice ova mala vila je kupljena usred zime u Pevecu i bila je visoka sveg 10-15 cm. Preživjela u zatvorenom i sada me nagrađuje.
Što se tiče cikašice pogledaj u konzumu - ja moju platila 100 kn, a sada imaju malecke po 60 kn. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tea, znala sam da će biti nešto originalno kad se konačno vratiš
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
šefi , ja sam sebi bugenviliju donesla sa hvara , i stavila u vodu , pustila je korijenćić i sada fino buja u teglici sa zemljom -ljubičasta
donesla sam malu grančicu -5 kom misleči da će se barem jedna primiti |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš sam i ja vidla takvu u pevecu,10 do 15 cm moram požuriti da ju kupim pa da mi na proljeće bude velika.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kod tebe doma je svaki kutak bukiran
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak je guba onaj vodenko!
Jel u novom jezeru ili čeka da ga preseliš u stražnji vrt? |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Prvi put došla kod tebe.....lijep ti je dnevni boravak...rozo, baš nježno i ugodno....biljkice super.....Kad sve stigneš zaliti!?
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ajme, koje prekrasne biljčice, sve mi se sviđa...zujim na sve strane (po balkonima, stanovima) i tražim ideje di se sve mogu staviti biljčice...sve je za 5
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
hvala pčelice i svi drugi.
Zaljevam ???? Kradem vrijeme od gledanja tv ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Jao Teak cikasica,bugenvilija,pasiflora sve prekrasno,moja cikasica je mini,daleko od tvoje,pasiflora još nema namjeru cvjetati a bugenvilija je još mala,narašće ali bar ona ima cvjet.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hej, hej, a novih sličica?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |