Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 151> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalija , hvala ti najljepša na biljčicama, stigle su danas!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
mama!!!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
znači da je stiglo?!
nadam se da su biljčice žive i dovoljno zdrave za sadnju za sekulentiće se i ne bojim, ako je nekima i koji list otpao iz njega nastane novi primjerak, ali strah me za zvončike... |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Natalija, puuuno hvala na paketu iznenađenja, baš mi je to trebalo za moj kamenjar, jer nemam puno biljčica!
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
rain-čica hvala, stiglo je. Dok nikne i naraste načekat ćemo se, zato predlažem dođi po gotove biljke. LP
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
rose, nema na čemu. nadam se da će biti ovakve
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anastazija hvala na ljubičicama danas sam ih predigla i vec su posadene!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hoya i Griva, velika vam hvala, stiglo je i sve je već posađeno!
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Zahvaljujem Baki Bei za mnogo poklonjenih sadnica
![]() a također se zahvaljujem SilveK i zagorki koje su mi same ponudile da udomim njihove ljepotice. Hvala svima ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
fermina ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
maslačak,jorgovan je stigao,puno hvala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
OTOK, puno ti hvala na paketiću!
Gazanije su već posađene, a dobila sam i ovo!!!!
![]() Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
anastazija - stigle ljubičice Maslačak7 - veliko hvala
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
frida stigao paket, veliko hvala
![]() maslačak7 -stigla pošiljka veliko hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Sanja30 puno hvala campanula je vec u tegli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
veliko hvala na paketu i pismima - spring, mamaa, sanja30 iiiiiiiii nekog sam zaboravila??? ma hvala svima - sve posađemo, posijano pa javljam rezultate .
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Griva,ja sam !!!! I drugi put kad ću imati što rado podjelim sa vama.
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Stiglo! ![]() ![]() ![]() sad će u zemlju.. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ovako zahvaljujem se , Zvrku, Proljeću, Hani, Hoyi, Lantani na predivnim paketićima veselja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |