kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u pukotine na kutijicama sam utrljala pronto za namjestaj,to ti je onaj u malim staklenim bocicama.podrazumijeva se da smijes kopirati,sto god zelis,nemoras pitat
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme super hvala ti
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara nema na cemu
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Samo bi te još nešto zamolila. Namazala sam k2 pa čekam da se osuši. Trebam li što posebno pazit kod pronta? Nanosiš ga krpicom...On je tekući, a meni se svaki put dogodila katastrofa kad bi mi nešto mokro dodirnulo k2. Kupila sam onaj što se zove Revitalise&Restore...Medio
|
|
![]() |
|
da, nanijela sam ga na krpicu,pa utrljavala u pukotine..nista posebno ne moras pazit,osim da ti se dvokomponentni dobro osusi.. |
|
![]() |
|
hvala ti nadam se da će mi uspjet
|
|
![]() |
|
evo malcice novih radova..
odavno nije bilo pitara kod mene,pa evo jedan,davno napravljen,pa zaboravljen poslikat ![]() zelena mrlja na sredini je pogreska mene smotane ![]() "nova" tehnika na moj nacin ![]() ![]() i jedna kutijica ![]() ![]() ![]() ispricavam se na pomalo mutnim slikama ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo majstorice natrag! Pitar je divan, baš izgleda kao da je jako star, kutijica mi je predobra - krasno su iskombinirani ti vintage motivi, jako ih volim... Ali tanjur s cameo motivom je doista neobičan i veoma upečatljiv! Svaka čast! Ahhhh....
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Kaća ,krasno nemogu se odlučiti što mi je ljepše
|
|
![]() |
|
izzy,najljepsa hvala na komplimentima
![]() |
|
![]() |
|
tina puno,puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jupiiii,ima novih radova,već sam se pitala gdje si! sto reći već fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
ruzice imas veliki kiss,hvala ti puno
![]() a njega sam zaboravila potpuno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jesu li ovo 2 rada ili isti slikan 2 puta? ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
kaćo radovi su ti prekrasni... kutijica i pitar su mrak....
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Svega za videti :)
![]() ![]() Pitar je savrshen!!! ( ![]() Tanjire super radish i kutijica je prekrasna! A kakva je to podloga na kutijici? Ja odavde vidim neshto slichno kao granitna boja ili sam jako corava? |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() Kako si radila ovaj tanjur, prekrasan je?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća ti ne stavljaš par dana ništa i ja se odmah počnem veseliti jer svaki novi uradak je lijep to jest još ljepši od prošlog!!!
Ovi uradci u "tvojoj novoj tehnici" su zaista prekrasni ali mene je oborio s nogu onaj zlatno- crni tanjur!!!
![]() |
|
![]() |
|
cure moje,veliko hvala na predivnim komplimentima,od srca..imate veliku pusu od mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |