SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 61> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ove bakerine su toliko dobar motiv i super uklopljene na ovu podlogu sa notama ![]() ![]() A na tanjur si tako lijepo prenjela emocije ![]() ![]() Vjerujem da se Filip jako razveselio ovoj sličici ![]() ![]() Draga moja.... zaista ne znam kaj bi izdvojila....sve je na svoj način posebno i u tvom stilu ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Drago mi je da se prepoznaje taj neki moj stil, mada ga ja sama još ni neznam izdefinirati, hvala ti na predivnim komentarima, mada žlica otrova i pljuvanje nebi bili na odmet ![]() ![]() |
||
http://www.ljeto.info
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
NIšta nemoj mijenjati...sviđaš mi se baš ovakva kakva jesi ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ne mijenjaj ništa, ovo je fantastično, prelijepo, izvrsno....... i ne znam šta bi više dodala. Ukratko rečeno
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Hvala ti Anđelka na podršci, i danas je nastalo par radova, sutra ih stavim ako stignem... laku noć i pusa |
||
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
sunce, radovi su ti predivni...tanjur me fascinirao, bas je nekako intiman...poseban...
kako si printala sliku na rizin papir, s kakvim printerom? jesi ga zalijepila na obicni ili...? |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
Hej Goga, hvala na komplimentima,na rižin printam upravo tako kako si rekla, prvo ti isprintam željeni motiv u crno bijeloj verziji da znam gdje zaljepiti rižin papi, onda odrežem i naljepim rižin na sliku i pustim na printe, ja na žalost doma nemam laser nego ink-jet a to je, recimo, lošija varijanta, ali meni ispada odlično jer je to Pixma, printer osmišljen i za printanje fotografija ja je recimo malo bolji.Eto, ako još nešto treba ti slobodno pitaj. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
evo malo mene, da me ne zaboravite
||
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Sram te bilo, kako bi mi tebe zaboravile. Jedino možemo gundrati gdje su ti predivni radovi!
Ova kantica sa suncokretima me oborila sa nogu. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Sunce ,prekrasna je ona zadnja kantica, a ono od prije, ne znam kako mi je promaklo, ona balerina je prekrasna, i ona kantica sa cvijećem isto, baš prepreslatko!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Prekrasni radovi, dobit ću komplekse...
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
sunčenko prekrasni radovi,ovaj zadnji sa suncokretom mi je naj naj
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
Prekrasni radovi
![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Kao i uvijek, dugo je nama, ali tad obara s nogu s prekrasnim radovima. .
|
||
![]() |
||
|
Hvala curke moje, mislila sam da nitko neće ni zamjetiti ove nove radove...
Danas stavljam ostatak radova...mada su mi odmah maznuli radove moji ukučani, ostala sam bez ičega... |
||
|
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
Sve ti je krasno, ali balerinice..........
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Sve mi je prekrasno, ali posebno mi se sviđa kantica.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kantica mi je sooooo cute!!!
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
meni je onaj okvir crveno-crno-bijeli
![]() |
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |