Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monna-1  -   daruje, traži, mijenja......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monna-1 - daruje, traži, mijenja......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:19
sa slike mi se čini visoka biljka ili ??
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:11
evo i slika:

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:00
a jel može slika cosmosa??
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:22
anastazija, nema problema! Poslat ću ti ovaj tjedan.
Uskoro ću imati još mladih biljčica u ponudi, samo dok još malo porastu Smile

..usput tražim ako netko ima sjemena gazanije da malo udijeli!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:29
monna ja bi malo cosmosa ako može smile143
šaljem adresu na pp
smile78
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 20:59
Imam viška sadnica cosmosa (mix boja) ako nekome treba?
Sad  su oko 10-tak cm.
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 22:27
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

To mi je bila najbolja ideja slanja do sada, ništa se ne strga! Odrežem vrh plastične boce i napravim rez prema dolje do pola da se može savijati, zamotam biljke u vlažne papirnate ručnike i u vrečicu, onda sve u bocu i zalijepim, pa u kovertu! Još se nitko nije žalio!smile60

A JOJ!!!! šta nisam ranije ovo pročitala!!! ....uf.... poslala naponon dana sonu smovicu, zaista je preslatka i stvarno bi mogla od nje bonsai napraviti da radi drušvo vilama :))) ...potjerala je 2 lista :))))...... aj se nadam da će preživjeti put... ja stavila plastičnu čašu al na korjenje !! smile180uuufff!! plavuša!!!!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 08:31
Ako može ja bih sadnicu tog roza i crnog ako nađeš smile143
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
prepelica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prepelica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 20:25
Moji su bijeli  - ustvari ružičasti, ali sočni i obilno rode, a u blizini imam i crne, samo ne znam hoću li od njih naći mlade...
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 18:23
Prepelica, bila bih jako zahvalna na sadnicama! Dali su bijeli ili crni?
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
prepelica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prepelica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 12:20
Imam ja dudove, a oko njih mlade što su izrasli iz sjemena. Jesu li ti dobri? Ako jesu, mogu ti poslati koji.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 11:43
Moji prijatelji su lani sa jednog putovanja donijeli sadnicu duda, kupili su je u rasadniku negdje između Bjelovara i Zagreba, misle da je rasadnik strk, ali nisu sigurni jer su bili u više rasadnika pa im se pobrkalo

A podsjetila si me na djetinjstvo kad smo jeli crne murve (tako mi zovemo dud), a bijele nisu bile interesantne jer od njih nismo bili obojani po licu, rukama i odjeći
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 08:31
Gdje mogu kupiti sadnice crnog i bojelog duda?
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 18:32
Tražim za razmjenu, ili kupujem nekoliko čahura kikirikija koji je pogodan za sadnju! Ima li netko?????
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 18:14
Da bar i ja tako naglo ozdravim kad dobijem mirovinusmile135
Na vrh
prepelica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prepelica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:25
Pozdrav, drage moje, obavještavam sve prijatelje, poznate itd... nakon duge i teške bolesti, naš dragi Prepelica u 44 godini života naglo je ozdravio.

Evo me opet, slobodan za sve vrste razmjena i poneku kavicu s forumašima.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:27
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Traži se:  reznica smokve ili mladica za sadnju!smile160 (ako netko ima viška....)
Monna, jesi li nabavila smokvu, ako nisi šalji adresu na pp.
i daj mi molim te napiši šta si još žicala od mene, mislim da sam ti obećala kadulju i još nešto, ali što?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 09:20
To mi je bila najbolja ideja slanja do sada, ništa se ne strga! Odrežem vrh plastične boce i napravim rez prema dolje do pola da se može savijati, zamotam biljke u vlažne papirnate ručnike i u vrečicu, onda sve u bocu i zalijepim, pa u kovertu! Još se nitko nije žalio!smile60
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 23:50
 plastična boca....smile180kako se toga nisam sjetila....svaka čast monna!!!
smile55
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 23:32
A meni ga popapale voluhariceCry

Monna, stigla je pošiljka danas, hvala ti velikasmile79 A pakiranje s plastičnom bocom ti je fenomenalna ideja, biljčice su stigle u fenomenalnom stanju, već su u tegli i čekaju odmrzavanje vani Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.