Monna-1 - daruje, traži, mijenja...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sa slike mi se čini visoka biljka ili ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
evo i slika:
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
a jel može slika cosmosa??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
anastazija, nema problema! Poslat ću ti ovaj tjedan.
Uskoro ću imati još mladih biljčica u ponudi, samo dok još malo porastu
![]() ..usput tražim ako netko ima sjemena gazanije da malo udijeli!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
monna ja bi malo cosmosa ako može
![]() šaljem adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
Imam viška sadnica cosmosa (mix boja) ako nekome treba?
Sad su oko 10-tak cm.
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
A JOJ!!!! šta nisam ranije ovo pročitala!!! ....uf.... poslala naponon dana sonu smovicu, zaista je preslatka i stvarno bi mogla od nje bonsai napraviti da radi drušvo vilama :))) ...potjerala je 2 lista :))))...... aj se nadam da će preživjeti put... ja stavila plastičnu čašu al na korjenje !! ![]() |
|
![]() |
|
Ako može ja bih sadnicu tog roza i crnog ako nađeš
![]() |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Moji su bijeli - ustvari ružičasti, ali sočni i obilno rode, a u blizini imam i crne, samo ne znam hoću li od njih naći mlade...
|
|
![]() |
|
Prepelica, bila bih jako zahvalna na sadnicama! Dali su bijeli ili crni?
|
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Imam ja dudove, a oko njih mlade što su izrasli iz sjemena. Jesu li ti dobri? Ako jesu, mogu ti poslati koji.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moji prijatelji su lani sa jednog putovanja donijeli sadnicu duda, kupili su je u rasadniku negdje između Bjelovara i Zagreba, misle da je rasadnik strk, ali nisu sigurni jer su bili u više rasadnika pa im se pobrkalo
A podsjetila si me na djetinjstvo kad smo jeli crne murve (tako mi zovemo dud), a bijele nisu bile interesantne jer od njih nismo bili obojani po licu, rukama i odjeći
|
|
![]() |
|
Gdje mogu kupiti sadnice crnog i bojelog duda?
|
|
![]() |
|
Tražim za razmjenu, ili kupujem nekoliko čahura kikirikija koji je pogodan za sadnju! Ima li netko?????
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Da bar i ja tako naglo ozdravim kad dobijem mirovinu
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav, drage moje, obavještavam sve prijatelje, poznate itd... nakon duge i teške bolesti, naš dragi Prepelica u 44 godini života naglo je ozdravio.
Evo me opet, slobodan za sve vrste razmjena i poneku kavicu s forumašima. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Monna, jesi li nabavila smokvu, ako nisi šalji adresu na pp.
i daj mi molim te napiši šta si još žicala od mene, mislim da sam ti obećala kadulju i još nešto, ali što?
|
|
![]() |
|
To mi je bila najbolja ideja slanja do sada, ništa se ne strga! Odrežem vrh plastične boce i napravim rez prema dolje do pola da se može savijati, zamotam biljke u vlažne papirnate ručnike i u vrečicu, onda sve u bocu i zalijepim, pa u kovertu! Još se nitko nije žalio!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
plastična boca....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
A meni ga popapale voluharice
![]() Monna, stigla je pošiljka danas, hvala ti velika ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |