Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:07
Danas još nekoliko proljetnih slikica za sve vas a i za mene

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:08
Prava uživancija svaka častsmile39
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:31
jako lijepo društvo dočekuje na vratima
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:53
Malo odem u druge vrtove, a kod tebe pravo rascvjetano proljeće. Predivno je i baš si mi osvježila dan s ovim slikicama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:23
Evo ja navratila samo malo da opet vidim . Ništa nisam dirala i evo sad ode polakosmile119
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 14:07
"...Sposobnost uživanja života počiva na tome da se pažljivo promatra život, a ne izvanjske okolnosti. Sreću i ispunjenje nije moguće meni darovati izvan mene. Radost života se hrani unutarnjim vrijednostima. Sve što veseli ljude u obilju se nalazi na ovoj zemlji i svatko ima pravo da se tome raduje..."

Lijevo...

Centar...

Desno...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 14:22
Prekrasno isplaniran vrt. A cvijeće....Clap
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:25
Wooooooooooowsmile39prekrasno!!!!Sve redom,od svakog pojedinog cvijeta pa do sveukupnog dvorišta smile94
E sad,kak se ja ne mogu sjetiti di sam stavila te slike,kad nađem temu javim ti da vidiš moje irise(i moje mame jer ti i kod nje mogu iskopati)

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:32
smile134Anaidaaaaaaaaaa-oko moje pa znaš li ti bolan kako ja ovdje uživamsmile39
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:33
Evo tu ima slika mojih i maminih pa ako imam neki koji bi htjela,samo reci,sad kad cvatu ,da ih obilježim
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:16
Anaida,kod tebe je sve uredno i savrseno,nema korova,blago tebi .Irisi predivni,ukrasna vrba u mom ,ma uzivam u tvom vrtu!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:18
Anaida,kod tebe je sve uredno i savrseno,nema korova,blago tebi .Irisi predivni,ukrasna vrba u mom ,ma uzivam u tvom vrtu!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 23:41
Prekrasno sve više cvijeća u tvom vrteku. Ili mi se čini ili je dosta promjena  vrtu.smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 09:34
Volim ove slike u makro planu, tu se vidi sve, a kod tebe je sve prekrasno.
život je more
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 09:39
anaida, vrt ti je predivan, a posebnost je to što slikice popratiš sa ovako divnim mislima, hvala ti što to dijeliš s nama...

Dani u kojima ne učinimo ništa za druge,
već samo za sebe,
to su izgubljeni dani.
(I. Merz)

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 13:17
Moje mile, moje drage!!!

Baka - hvala na pohvalama, uvijek me razveseli kad me posjeti(te) naša Baka!

Sasha, odmah krećem s narudžbama, najiskrenija hvala unaprijed!

Niho - vijesnica dobre volje i radosti, uvijek me nasmijete ti i moja Smrčko!

Gioiaa - a kako je, mila, tvoja vrbica, čini mi se da ju i ti od jesenas imaš??

Smrčko - ima, ima promjena - obrubljeni cvjetnjaci (od jučer su i u centru i na desnoj strani isto rubnici, i nadam se da je to sad sve za ovu godinu od većih radova).

Lantana - da, ja isto volim slikati cijeli vrt, tada se vidi potpuna slika onoga što me okružuje. A i slikam mobitelom, pa su mi mikro slike, slike detalja nejasne. Imam ja i fotić ali je MM negdje zagubio instalacijski CD i sad ne mogu skidati slike s fotića.. Koje su, uzgred, puno jasnije, ljepše i bogatije od ovih slikanih mobitelom. Koliko mu govorim da ga potraži, već smo mogli novi negdje i nekako nabaviti...

Pčelice moja - hvala tebi na lijepim mislima!!!

P.Bosmans
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 13:26
baš imaš lijepog cvijeća a i cijeli dojam vrta je lijep Smile
a imaš i puuuno travnjaka koji još može postati cvijetnjak...super Big%20smile
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 14:43
Meni ti se tu u tvom vrtu sve jako sviđa .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 23:20
Kao što Štefica kaže meni se sve ovdje dopada ja nemam riječi smile99
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 00:56
Te sam rubnjake primjetilaWink, lijepo si napravila. Za vrijedne rukice naše Anaidesmile79
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.