Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaaaaaaa! savršeno!
![]() nego, monna, oće li vile dobit društvo? svoje vilenjake?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kraljice monnna moj naklon!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ništa neću reći, ostala sam zadivljena i zatećena sa svim tvojim vilama ma ........... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Vilavita!
Konačno sam ih završila, malo fotkica:
"Vila i zmaj"
![]() ![]() ![]() ![]() Dryad, (prema grč. mitologiji, Dryad je prelijepa nifa šume):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nevjerojatna si...iz tvojih ruku izlaze najnovije bajke...ovo je nešto neviđeno i prekrasno, nešto što se riječima neda opisati...nema dovoljno jasne riječi koja bi iskazala ovu divotu...izraditi takve nminijature, toliko realno i vjerodostojno, to je stvarno samo djelo majstorice...svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršena je! bravo monna!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Rose!
Sinoć sam dovršila krila za slijedeći rad...
![]() |
|
![]() |
|
nema toga sto već nije rečeno a da se ne ponavlja svaki put: fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Upravo dovršavam....
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Luuuuuudoooo!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
fantastično! monna svaka ti čast!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ostala sam bez teksta
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ovo je moj predzadnji uradak, "Vila i pužozmaj"
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1, hvala!
Pogledat ću tvoje radove, pa ako imam kakvu ideju, javim.
Vile su kombinacija fima, uljanih i akrilnih boja, decoupage,pomalo i glinamola (za 3D boce koje oblažem), raznih materijala, od mahovine i grana do svega ostalog što nađem...uvijek bljesne neka ideja.
Kukuruzni škrob, isto što i gustin, obični koji kupiš u trgovini za kolače, ali pravi recept još nemam pa kemijam i isprobavam. Imam nekoliko koji se niu pokazali savršeni. Hladni porculan je odličan za izradu cvjetova, ali ne za neke velike figurice. Eto, nadam se da sam pomogla!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
prekrasno, tvoji radovi su me u potpunosti oduševili..vidim da koristiš puno das masu, pa ako ti n ije problem, naiđi do mog topica, pa vidi kakav sam problem imala sa glinamolom, i ako imaš kakav savjet da mi ga udjeliš...naime, oblagala sam čašu sa njime, međutim, kako se sušio, tako mije popucao, ali je sa sobom povukao i boju i salvetu koje su bile ispod njega...
vile su ti prekrasne...jednostavno, bez riječi sam jesi li ih to pravila hladnim porculanom? gdje da nabavim kukuruzni škrob? |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |