Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršena je! bravo monna!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nevjerojatna si...iz tvojih ruku izlaze najnovije bajke...ovo je nešto neviđeno i prekrasno, nešto što se riječima neda opisati...nema dovoljno jasne riječi koja bi iskazala ovu divotu...izraditi takve nminijature, toliko realno i vjerodostojno, to je stvarno samo djelo majstorice...svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Vilavita!
Konačno sam ih završila, malo fotkica:
"Vila i zmaj"
![]() ![]() ![]() ![]() Dryad, (prema grč. mitologiji, Dryad je prelijepa nifa šume):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ništa neću reći, ostala sam zadivljena i zatećena sa svim tvojim vilama ma ........... prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kraljice monnna moj naklon!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
aaaaaaaaa! savršeno!
![]() nego, monna, oće li vile dobit društvo? svoje vilenjake?
|
|
![]() |
|
Hvala puno cure! Vile su za sada solo, a kasnije ako naiđe koji, možda ga uhvate
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Komentar MPK-onesvjestit ću se od te ljepote, a ja nadodajem-i ja također...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Mala Asrai i Pužozmaj.
Prma legendi Asrai je mala, krhka vila koja se pretvoriu vodu ako je ozlijedite ili izložite suncu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Monna toliko sam se uživila gledajući tvoje preslatke vilice da sam upala u maštanja.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja sam oduševljena.... osim što je svaka od ovih tvojih vila savršenstvo u malom, još svaka ima i svoju priču.
|
|
![]() |
|
nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
Akril na platnu: "Cvjetni sorbet"
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno...nemam riječi....
Danas sam prvi puta "zalutala" na ovaj dio foruma (još nisam stigla sve obići) i ostala sam začarana...
Pa ne mogu vjerovati ,zaista je predivno ,skidam kapu ,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Monna1 malo je reči predivno za akril na platnu "Cvijetni sorbet" stvarno si nadahnuta s umjetnošću.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Željak i Vanja!!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slika je sjajna! Tako vesela i moderna!
![]() |
|
![]() |
|
monna kraljice,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |