Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je mala crvenokosa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Goga-os.!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
vau...tvoje vile su definitivno nesto najljepse sto sam vidjela na ovom forumu...prekrasne su...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne vile,ona u zelenoj haljini mi je posebna.
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure na tako lijepim pohvalama!
Saara, nekoliko sam ih "udomila" kod kupaca, a neke sam i zadržala :)
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Draga Monna. Ovo je toliko prelijepo da bi ja poželjela da i meni napraviš jednu vilinsku kućicu u kojoj ću živjet. Nemam riječi...prekrasno kao i sve. Gdje ih sve smjestiš?
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Mona, rijetko navratim na ovaj dio forumu otkad si prebačena iz decoupaga, ali ostala sam frapirana kao i obično. Ovo je tako dobro, sve te tvoje vile, i svaka svoju priču ima, toliko maštovita, i toliko strpljenja treba za sve to, ma svaka ti čast. Ovo je nešto jedinstveno.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nema riječi ta tebe...osim...ti si nevjerojatno nadahnuće svima nama...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna kraljice,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slika je sjajna! Tako vesela i moderna!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Željak i Vanja!!!!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Monna1 malo je reči predivno za akril na platnu "Cvijetni sorbet" stvarno si nadahnuta s umjetnošću.
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno...nemam riječi....
Danas sam prvi puta "zalutala" na ovaj dio foruma (još nisam stigla sve obići) i ostala sam začarana...
Pa ne mogu vjerovati ,zaista je predivno ,skidam kapu ,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Akril na platnu: "Cvjetni sorbet"
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja sam oduševljena.... osim što je svaka od ovih tvojih vila savršenstvo u malom, još svaka ima i svoju priču.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Monna toliko sam se uživila gledajući tvoje preslatke vilice da sam upala u maštanja.
|
|
![]() |
|
Mala Asrai i Pužozmaj.
Prma legendi Asrai je mala, krhka vila koja se pretvoriu vodu ako je ozlijedite ili izložite suncu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Komentar MPK-onesvjestit ću se od te ljepote, a ja nadodajem-i ja također...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Hvala puno cure! Vile su za sada solo, a kasnije ako naiđe koji, možda ga uhvate
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |