Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181920 |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ja ti svagdje volim gurnuti svoj nos, i tamo gdje mi nije mjesto, i volim svašta probati, samo se bojim da se ne izgubim putem u svim silnim hobijima i tehnikama i metodama! Dada, svakako pokušaj, nemaš što izgubiti! Nemoj kupovati sve materijale odjednom - malo pomalo, kako na što naletiš... Kliješta su znala biti u Lidlu, neko ludo pakiranje od 5 komada za sitne pare, a ista kao i ona koja se prodaju po hobby dućanima po 30ak kuna svaka... Ni ne moraš krenuti sa žicom - uzmi flaksa (strune) i perlica i niiiiiži koliko ide! Poseban je osjećaj kad nešto napraviš pa to nosiš, rijetko tko te neće pitati gdje si kupila taj komad nakita, kad ono - tvoje ruke unikat! Nisam neki stručnjak, ali ako ti bude šta trebalo - samo viči! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Prekrasno,da ovo vidi moja sestra,ona je luda za naušnicama i ogrlicama,mislim da ni ona nezna kolko ih ima.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasno! Postoji li nešto što tebi ne ide od ruke!? Ja svašta volim probati, a već dugo razmišljam o izradi nakita...možda jednog dana kad budem pri parama, jer kad čovjek školuje djecu, malo što ostane (student i maturant, dakle, uskoro dva studenta).
Ipak je to trošak, posebno u startu kad treba kupiti raznorazna klješta i sva moguća čuda koja su potrebna za izrađivanje nakita...do tada ću uživati gledajući tvoje radove. Stvarno si prava umjetnica! Ne znam što ti ide bolje, salvetna tehnika (posebno ure) ili nakit.. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Monna - nemoj mi govoriti o dovnim idejama, tvoje vile nisu s ovoga svijeta!
![]() Vilavita - još uvijek mislim da si jedna šašavica! ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma da bi čovijek riječ rekao...ludice mala imali li išta da tebi ne ide od ruke..ajme ajme..ma zakon si..eto opet si me navukla i sad opet
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepo! imaš divne ideje!
|
|
![]() |
|
Bila sam koliko - toliko vrijedna ovih dana pa bih s vama podijelila
nekoliko fotki mojih novih uradaka... Nisu decoupage (to je u pripremi
za ovaj vikend!) već sam se malo opuštala uz izradu nakita, ovaj put
uglavnom za sebe... Ako bude potrebe, premjestit ću ih u novi topic...
Jedna sunčana drvena narukvica na memory žici... Suncatcher... ![]() Ova "zveckalica" je idealna za moj orijentalni ples... Shimmy... ![]() Ogrlica kakvu si duugo priželjkujem, obožavam tirkiz i malo glomaznije stvari... Oceano... ![]() Na "modelu"... ![]() I uz moju ljetnu do poda duuuuguuu haljinu.... ![]() I na kraju naušnice koje su našle udomiteljicu (a to nisam ja)... Desire... ![]() |
|
![]() |
|
Da ne mislite da nisam bila vrijedna (kao svi ostali) preko produženog vikenda, prilažem dokaze!
![]() Narukvice (charm bracelets iliti "zveckalice" ![]() ![]() ![]() ![]() Pa naušnice... Nisam puno komplicirala jer mi je kamenje prekrasno samo po sebi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovdje sam prebacila sve moje radove vezane za izradu nakita...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181920 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |