Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hoću i ja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hoću i ja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 10:27
smile141 Prelepi radovi! Crno bela kutija mi je WOOOW Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 10:10
dvije prekrasne kutije si napravila,nezna se koja je ljepsasmile141smile211
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:50

Kutije su prekrasne. Ona crno-bijela je mrak. Gdje si nabavila crno-bijelu  cvjetnu salvetu, trebam za neki poklon?
ANĐELKA
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:35
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

smile181
kutija je savršena! jako mi je elegantna.

LOL wau što si brza... hvala puno Smile
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:34
a i vidim da su mi slike opet mutne...
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:34
smile181
kutija je savršena! jako mi je elegantna. mislim a crno-bijelu. a suncokreti su uvijek lijep motiv.
a što se unutrašnjosti tiče... ako dobro vidim, kutija je kartonska pa ljepljenje nekakve trake za zaštitu, pa odljepljivanje ne dolazi u obzir jer će se sve očerupati. a da i iznutra nešto staviš što će sakriti zamrljane rubove?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:33
i na ovoj kutijici je sad problem sa zatvaranjem... zadovoljna sam kako je ispala s obzirom da mi je to bio prvi rad s crakl-lakom, ali sad je kutijica neupotrebljiva

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:32

eh sad mi treba pomoć, ostalo mi je da uradim ovo unutra al me malo zezaju ivice... kako da napravim a da ne umrljam sve....

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:31
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:31
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:30

ovo sam sinoc radila

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 20:48
mnataša, hvala, hvala smile58
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 09:59
vaza je zaista prekrasna, to bez daljnjega, ali nekako mi je ovaj pogložak ostao zanemaren, pa eto i za njega velike pohvlae, baš je dobro odaban motiv ilijepo ukomponiran...i tko sada nebi varovo jeo sa tkavog podloška?!
jako lijepi radovi...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:33
Prekrasna vaza,jednostavna,a opet posebna.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 23:12
kaća, ovu salveticu na podlošku sam dobila od neke dobre dušice sa foruma u razmjeni, i baš sam je čuvala za nešto posebno... samo ja sam je zamislila sa malo jačim bojama, a na slici se još i manje vidi!
hvala svima na lijepim komentarima smile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:59
bas je krasna vazica,a i podlozak je preljep,bas volim ovu salveticu sa ruzamasmile141
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:54
ljiljanari, baš mi je drago da vam se svima svidja... vazicu je naručila moja kuma, a samo je tražila da bude crno bijela, pa eto... velika je prednost što je mala i baš je zgodno ispala
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:50
Svi hvale vazicu pa eto i mene, kraassnnaa ti je..........
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 17:27
samo još to ne zna LOL
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 17:25
vikend 22,23. i 24. 05 - bar smo planirali tako!!!! inace, mm i ja imamo 24.05. prvu godisnjicu braka, pa mora mi nešto kupiti smile191
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.