hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
dvije prekrasne kutije si napravila,nezna se koja je ljepsa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutije su prekrasne. Ona crno-bijela je mrak. Gdje si nabavila crno-bijelu cvjetnu salvetu, trebam za neki poklon?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
a i vidim da su mi slike opet mutne...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() kutija je savršena! jako mi je elegantna. mislim a crno-bijelu. a suncokreti su uvijek lijep motiv.
a što se unutrašnjosti tiče... ako dobro vidim, kutija je kartonska pa ljepljenje nekakve trake za zaštitu, pa odljepljivanje ne dolazi u obzir jer će se sve očerupati. a da i iznutra nešto staviš što će sakriti zamrljane rubove?
|
|
![]() |
|
i na ovoj kutijici je sad problem sa zatvaranjem... zadovoljna sam kako je ispala s obzirom da mi je to bio prvi rad s crakl-lakom, ali sad je kutijica neupotrebljiva
![]() |
|
![]() |
|
eh sad mi treba pomoć, ostalo mi je da uradim ovo unutra al me malo zezaju ivice... kako da napravim a da ne umrljam sve.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo sam sinoc radila |
|
![]() |
|
mnataša, hvala, hvala
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vaza je zaista prekrasna, to bez daljnjega, ali nekako mi je ovaj pogložak ostao zanemaren, pa eto i za njega velike pohvlae, baš je dobro odaban motiv ilijepo ukomponiran...i tko sada nebi varovo jeo sa tkavog podloška?!
jako lijepi radovi... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna vaza,jednostavna,a opet posebna.
|
|
![]() |
|
kaća, ovu salveticu na podlošku sam dobila od neke dobre dušice sa foruma u razmjeni, i baš sam je čuvala za nešto posebno... samo ja sam je zamislila sa malo jačim bojama, a na slici se još i manje vidi!
hvala svima na lijepim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bas je krasna vazica,a i podlozak je preljep,bas volim ovu salveticu sa ruzama
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari, baš mi je drago da vam se svima svidja... vazicu je naručila moja kuma, a samo je tražila da bude crno bijela, pa eto... velika je prednost što je mala i baš je zgodno ispala
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Svi hvale vazicu pa eto i mene, kraassnnaa ti je..........
|
|
![]() |
|
samo još to ne zna
![]() |
|
![]() |
|
vikend 22,23. i 24. 05 - bar smo planirali tako!!!! inace, mm i ja imamo 24.05. prvu godisnjicu braka, pa mora mi nešto kupiti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |