Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 41> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() koliko kaktusa .... aurora znaci ti ces uskoro u nabavku cvjeca |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Da vidite sta sam nasla...nazalost nije mi blizu...imam nekih 170 km do tamo...
http://www.kakteen.ch/ kad otvorite stranicu, klik skroz gore desno gdje pise BILDER....steta sto nema vise slika |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Nemam sta printat shasha...prepoznala bi ga i da ga u mraku sretnem.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Aurora ti u cvjećarni samo reci da hoćeš božićni kaktus(možeš i na njemačkom da te razumiju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma nije da ne znam ali latinske nazive stvarno ne znam....i brzo ih zaboravim...trebaju mi samo dok biljcica koja me zanima ne dobije svoje ime na njemackom....i gotovo...evo ovaj kaktus opet ne znam dok ne procitam gore.
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
e pa nije baš tako, dosta toga i ti znaš, a za ono što neznamo tu su ostali na našem forum (kad sve zbrojiš ajme koliko znanja na jednom mjestu)
![]() |
|
![]() |
|
ma daj, sta ti je, evo ako te to tjesi ja nemam blage veze...pa vidis da stalno pitam latinske nazive tako da mogu naci kako se to zove na njemackom
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
thanks, baš si me obradovala, a ja već pala u bed kako malo znam kad čitam ostale
|
|
![]() |
|
lana (nije da mi smeta, naravno) ali zasto ti znas sve ove latinske nazive?
![]() |
|
![]() |
|
moguće, za svaki slučaj stavit ću kalendar kraj njega pa da zna.
![]() |
|
![]() |
|
aurora - zygocactus
|
|
![]() |
|
Mislim da ga ima jedna mamina prijateljica u Münchenu...hmmm.....je l mu mozda znate latinski naziv, da vidim malo da li bi se mogao ovdje negdje nabaviti.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() prelijep je lana2 mozda opet procvjeta i za bozic |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Ništa posebno aurora. Uopće nije težak za uzgoj. Od proljeća do kasne jeseni bude vani na lođi, voli polusjenu. Ne voli previše vode jer onda počne trunuti. Sad kad je zahladilo su mi na južnom prozoru i kao što vidiš cvjetaju. Najvažnije je kad istjeraju pupove da ga onda ne mičeš na neko drugo mjesto, jer tada odbaci pupove i cvijet. To ne znači da ga trenutno ne smiješ pomaknuti nego samo na duže vrijeme. Samo ga nabavi bez straha da ti neće uspjeti
![]() |
|
![]() |
|
lana prekrasni su obadva. Da li mozes napisati nesto o njima...da li im treba sve isto kao i ostalim kaktusima ili ima nesto posebno sta im pase ili ne pase?
Ako si vec negdje pisala (ti ili netko drugi), samo mi kazi gdje je to, da ne pises ponovo. Naime, nabavila bih si jednog takvog ali da najprije vidim sta mu treba da ne bi ispalo kao sa ciklamom da joj treba sjeverni prozor, a ja ga nemam. ![]() |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Lana, jako su lepi. Mesnati, zeleni, sjajni i cvetni. Do sada nikada nisam videla beli cvet bozicnjaka.
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
predivno
moj je pun popova i 2 od njih samo što nisu procvjetali
jedva čekam
|
|
![]() |
|
Ovaj bijeli je još u kolovozu cvao dok je bio na lođi, istina imao je samo dva cvijeta, ali vrijedan je i opet je krenuo s cvatnjom.
![]() |
|
![]() |
|
Moj božićni kaktus, malo se zabunio što se tiče datuma pa već cvate, ali što će kad nezna da još ima do božića
![]() ![]() ![]() Ažurirao lana2 - 30 Listopad 2007 u 08:01 |
|
![]() |
|
Vule prelijep je
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |