Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 17181920> |
Korisnik | ||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala Otok, meni je onako baš romantičan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
prekrasan vrt sa puno zelenila
![]() |
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
prekrasno je sve
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Taj cvijet kojem neznaš ime je centranthus ruber, kod mene raste u prirodi, sad je sve rascvjetano, moram poslikati
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
super se rascvjetalo
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Ovo je jedini cvijet u mom vrtu kojem neznam ime. Zna li netko. Ali lijepo se uklopio s bijelim božurima.
Smeđa perunika sada cvate
|
||
![]() |
||
|
Hvala svima,
evo procvjetalo je gotovo preko noći.
rascvjetala se ruža - malo je mutna fotka
znam da su otrovni ali su prelijepi
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Kako je rekla Otok i ja mislim divan ti je taj zeleni dnevni boravak.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
super je...a još kad sve procvjeta...
![]() |
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Prekrasna ti je ova oaza usred Slavonije,a bijela čuvarica je tako divna da je gotovo bacila sve cvijeće u drugi plan!!!!
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Krasan ti je taj zeleni dnevni boravak
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
KARMEN dobrodosla
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
Okolica Nove gradiške.
|
||
čovjek uči dok je živ
|
||
![]() |
||
|
Hvala Slavonka, odakle si? Nisam još stigla pregledati vaše vrtove. Sorry potrudit ću se.
Ovaj fikus i yuka su manji primjerci - veće sam odnijela u firmu.
|
||
![]() |
||
|
Evo ga u blizini je hortenzija
|
||
![]() |
||
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
Krasan vrt.Fikusi i yuke su ti lijepi. |
||
čovjek uči dok je živ
|
||
![]() |
||
|
U pravu si zato mi se i sviđa na ovom forumu jer se osjećam mladom.
Meni je isto najljepše to kada si u gradu da imaš tu svoju oazu mira i zamisli sve kuće imaju i bunare što po meni daje poseban čar svemu. Ja sam moj baš prije maja obojala. Stavit ću vam slikicu.
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Prava zelena oaza!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala svima na dobrodošlici a evo fotkala sam malo u prekrasno nedjeljno jutro i evo što je ispalo
Tekoma, božur, ukrasna kadulja, zvijezdan - a tek kada procvjeta...
Sakrio se žabac
ruža penjačica
Ima toga još pa da ostavim malo za sutra
Pozdrav svima
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Karmen mislim da gradske oaze vrijede za odmor posebno. Odnosno imati makar malo zelenila među zgradama.
Glede godinica.... sve ti je to relativno.Ovdje ima cijela skala od 11 godina do 71! I svi smo duhom mladi!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 17181920> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |