Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oprostite što me nema... Mislim na vas i slikice ću ostaviti, a tekst ćete ovaj put sami morati dodati.. Samo nek bude radostan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kamenjar...
![]() ![]() Pogledi...
![]() ![]() Ljekovita vaza
![]() Runolist
![]() Sjećate li se pjesme??
Edelweiss, edelweiss, every morning you greet me
small and white, clean and bright, you look happy to meet me blossom of snow may you bloom and grow, bloom and grow forever edelweiss, edelweiss, bless my home-land forever ... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pjesmica je sltaka, ali tvoj kamenjar je tako uredan, kao da sam u nekom engleskom vrtu, savršeno - moram češće svratiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš ti je lijep vrtek i sve se razraslo.
![]() Ona kuća koja se vidi pretpostavljam da je susjedna, jer tvoja nema fasadu. Šta su kuće uz rub međe? Bar susjed ima super pogled, možda i viri u tvoje dvorište. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
baš ti se razrastao kamenjar-super, i cijeli vrt je krasan!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svakim danom, u svakom pogledu, sve ljepše i ljepše...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša, Minimode, Lantana - hvala vam što ste me posjetile!! I ja obožavam boraviti u vašim vrtovima.
Smrčko - da, to je susjedova kuća, tako smo uz među jedni drugima. Ali jako se rijetko viđamo, jer nas , zapravo, razdvaja ta kuća - naime, nemamo ogradu jedni ka drugima pa se uopće ne vidimo. Ali imam cijelom dužinom vrta ogradu prema drugim susjedima, njihov voćnjak i vrt ponekad vidite na slikama koje slikam. Naša je kuća još bez fasade, tako će i biti još neko vrijeme (fali nam par tisućica za fasadu
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dvorište ti je sve ljepše....a kamenjar sve bujniji
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga Anaida ti baš hoćeš da se ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ti jedna "selska dekla" vrtek ti je prekrasan
|
|
![]() |
|
Iris, Niho, Tija i svi ostali - zbog vas i svih vaših komentara moje je srce ovoooooliko
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nekoliko novih slikica...
Ruža (kraljica) stablašica i u pozadini okućnica okupana suncem
![]() Katruža, prva i jedina ove godine u mom vrtu.
![]() Ostići i margaretice u više varijanti. Osmijeh mi izmame svaki put kad dolazim doma. Božek, kak cveteki mogu razvedriti ljude!!
![]() ![]() ![]() A u kamenjaru, u mirisu, u cvatu, u bujnom životu, opija i raduje majčina dušica... Ime joj govori koliko je posebna.. Naš je narod mudroslovio!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Za tebe i tvoje cvjetiće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
a ja ću dodati i za cijelokupni dojam
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tvoje margarete su i meni izmamile osmjeh i to od uha do uha |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Ostići i margarete a i sve ostalo je prekrasno
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
I od mene bravo za cjelokupni dojam
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova slika s ružom stablašicom je prekrasna, ruža, kamen, vrt i sunce...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve ti je draga Anaida divno i uredno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |