Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 245> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moje drage, a ponajviše vesela Niho -
Hej, pusti kose pune polena
Ajde, baš u inat babarogama Opla, digni suknju iznad kolena Znam da kriješ čardaš u tim lepim nogama... Ponešto cvate u mom vrtu - u zelenilu ugledah male bijele ružice - cvjetiće -suzice...
![]() Bijelo i žuto u sredini vrta
![]() ![]() Klinčići purpurni mirišu, mirišu...
![]() Male bijele cveteke na dugim stapkama ima i ovo zeleno klupko
![]() Runolisti su dali naputak karanfilima, pa sad čekam da i oni pupoljke otvore...
![]() Nešto se, u istom tom mom vrtu sprema na cvat...
![]() Ukrasni luk
![]() Nešto je još malecko... Kane i krizanteme
![]() Sedum koji lagano pokazuje cvjetiće...
![]() I na posljetku - moj favorit, čudo, borac... Da, TU raste!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svaka čast anaida na tvom prekrasnom vrtu!
Ovi pogledi, lijeo, centar........su mi
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Dragoljub ti je pravi borac pretpostavljam da se sam osjemenio. Moj izgleda nije ni došao do sjemena. To me jako žalosti što pojedine biljke se neuspiju osjemeniti zbog ranog mraza ![]() Katruža je dobar naziv za božur, jer i sliči na ružu ( kat- ruža ). ![]() Biljčice su i ti ![]() Za tebe ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Daj ovom siročeku mjesta,odgrni mu kamenje,pa neka živi kad mu se živi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Legendo moja cvijetna i vesela -genijalno je sve-nemam komentara za tebe više
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao i uvek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast na dragoljubu!
![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Bravo Anaida ja svaki put kad zavirim u tvoj vrt promjene su očite
Kad se sve razraste bit će to pravi vrt iz bajke.Zavide li ti susjede? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ni kad svako jutro obiđem vrtove ne uspijem vidjeti ni djelić A kamo li sad nakon što nisam bila nekoliko dana. Vrt ti je prelijep. Posloženo sve s ukusom. O kamenjaru ni neću....već su svi rekli... Užitak je bio šetati ovuda! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
kamenjar je sve ljepši i ljepši, dragoljub je pravi borac, ja bi ga tako ostavila, da mu nije dobro ne bi bio ni narastao!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijep pozdrav svima, moje mile, moje drage. Ja ću dragoljub ostaviti tu jer ni sama ne znam kako je i uz pomoć čega niknuo. Naime, sve oko njega je kamenje, ispod njega je kamenje... Neka ga, pokazuje mi da se može, da je moguće i kad mi mislimo da nije moguće! Strpljivo ću promatrati kako će rasti, i pomoći mu tek ako uvidim da za mojom intervencijom postoji potreba, u maniri ove misli "Ako se tvoja sudbina za neko kraće ili dulje vrijeme ne okrene povoljno, dajem ti svoju najsvetiju bratsku riječ: da ću ti biti na raspolaganju sa svim onim što jesam i što imam."
Friedrich Holderlin
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ni ja ga nebi dirala. Borce treba pustiti da se bore, on je posebno jaka biljka i mora da mu paše tu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imam nekoliko vrućih (32 celzijevca) slikica...
Moj središnji cvjetni otok iz dana u dan je bogatiji cvijećem. Našla sam gazanije u raznim (bijela, lila) bojama pa sam baš sretna.. No, ima tu i ivančica, zvončike, malih dragoljuba, i svega i svačega čemu ne znam ime..
![]() ![]() ![]() Mini kamenjar je još mini - nisu mi se biljčice razrasle, izgleda da ću za to ipak čekati iduće proljeće..
![]() Sve više cvijeća je i u ovom malom otočiću koji je, zapravo, trebao biti samo zimzelen.. Ali ne mogu izdržati da u nj nešto ne zasadim..
![]() Evo još jednog pogleda u vrt. Clematis mi je, na žalost, dosta slab.. Lišće mu nije zdravo, zeleno - vidim da mu nešto nedostaje ali se nadam da je to samo zato što sam ga tek proljetos posadila, pa da će iduće godine biti jači. No, ima mi i pupoljke i cvjetiće pa nemam razloga biti nezadovoljna njime.. Bambus me, zato, oduševljava zdravljem i rastom, rododendron također, azaleja se oporavlja..
![]() U ovoj sam tegli imala mini-petunije, ali nije im bilo dobro jer su mi imale prejake grane i pucale su stalno kako su se morale spuštati niz kantu (teglu) - zato sam ih presadila u zemlju, pa tamo mogu puzati. A tu posadih prkose i neku ukrasnu zelenu biljkicu..
![]() Passiflora je zdrava, narasla mi je i odgovara joj mjesto na kojem raste
![]() Evo i mojeg Ivica kutka - sve u njemu lijepo napreduje
![]() Dragoljub, osim bujnih listova, ima i prve narančaste cvjetiće.. Iza njega, u teglicama uživa vinca, a i dalije su rasne i radosne.
![]() Kamenjar - zaboravila sam vam reći da mi je nedavno nevrijeme odnijelo tendu, vjetar je tako puhao da ju je izbio iz zida, pa sad leži dolje na terasi i čeka da ju MM postavi natrag.
![]() Salix je predivan proljetos
![]() Najnoviji cvjetni otok u mojem vrtu još raste, širi se, buja... raujem se ukrasnom luku koji će uskoro prosvasti
![]() Javor je sretan sa svojim podnožjem u kojem raste sve i svašta.. Ni sama ne znam što sam sve tu bacila i zasadila.. Čekam ljeto pa da procvijeta.
![]() Verbene iz dana u dan sve ljepše
![]() I na kraju - evo detalja koji krasi središte mojeg mjesta (sela od 3 000 stanovnika), poznatog po željeznici i šibi, košaraštvu.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Sve je predivno no ova slika je fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Vrtek je sve ljepši i ljepši kako sve krasno buja i raste. Favorit mi je Runolist autohtona biljka naših nizinskih krajeva ( E da pozdrav Kotoribi, tamo već nisam od srednje škole bila, makar je relativno blizu Svete Marije iz koje mi je suprug
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sve se fino razraslo...a kamenjar već sad izgleda jaako dobro
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kod tebe je sve lijepo i rascvjetano. Moje cvijeće raste jako sporo, sad kad vidim tvoj dragoljub to mi izgleda još sporije. Moj nije veći od 5 cm, imam osjećaj da nikad neće narasti. Ali zato se divim biljkama u tvom vrtu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kad god dođem u tvoj vrt uvijek puno novih cvjetića je rascvjetano,i sve tako krasno!!!!!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jako ti je lijepo sve posebno kamenjar uz terasu. A mene dragoljubi neće pa neće.Već sam ih sadila i u teglice da brže niknu pa presađivala i sadila u zemlju pa ih je samo par niklo,ne znam više kaj da mislim. Valda je loše sjeme jer sam sve kupila u Konzumu, možda je staro. Ovaj tvoj borac je super
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |