Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 226> |
Korisnik | |
ervina ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Niho - kraljice, prekrasne su ti ruže, božuri, lonicera..... ma sve je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho - sve je lijepo al' najljepša si ti!!!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Niho, pa kod tebe zaista ima svega, krasne su ti ruže i božuri, lonicera divna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
bako ------prepisuješ ---ali doćeš ti meni ----ali danas sam vas spomenula -reko bože da sad malo prošetaju od mojeg ulaza , pa sve okolo kuće da osijetite tu ljepotu --taj miris ...ma predivan je ------------u kuću ulazi -kad sam je nasadila po svim ćoškovima
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho božuri su famozni
![]() Ponesi kiticu lonicere u Zagreb da i meni miriši na haciendi !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Neću ti ponijeti u Zagreb -ne idem ali ćeš je uskoro dobiti------
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovi božuri ne da su lijepi, već su PREKRASNI!
Malo, ali samo malo ljepši mi je onaj nježno roza!
![]() |
|
![]() |
|
I šteta što im cvijet brzo otpadne. --Imam ih puno dvorište i vijeruješ da im nisam nikad pridavala značaja tako dok nisam ovdje došla na forum -------
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
U toj svoj divoti fali samo jedna palma!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nena79 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 262 |
Ajme niho kako ti imaš veliko i lepo dvorište
![]() |
|
Ne idite utabanim putem...Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag...
|
|
![]() |
|
Nena znaš kako uživam i biti u njemu -opsjednuta sam sa svojim cvijećem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e nihić krasan ti je cvjetnjak božuri su fantazija
|
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Niho prekrasni su ti božuri, mora da od njih miriši čitava ulica!
Moja baka je imala bijele, svijetlo roza i crvene i brala ih je u vazu pa je cijela kuća mirisala. To starinsko cvijeće mi je stvarno najljepše i uvijek kada ga vidim hvata me nostalgija za djetinjstvom.
![]() |
|
![]() |
|
Da ima i toga tačno ono starinsko i neveni me dosta znaju vratiti u neku davninu----jer i on je jako bio proširen
|
|
![]() |
|
-Samo da još dodam bijele i žute ruže...iii karanfikiće
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
-Evo i mojo olianderi procvijetali...
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |