Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 10:46

Kod mene sve rascvjetano, cvijet do cvijeta.

Nina, ova boja hibija ti je prekrasna. Ovdje kod mene nema takvih u prodaji, bas mi je zao.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 09:53
 Koja ljepota 

Ja jedva čekam kada će moji hibiji da procvjetaju Smile
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 06:28
Evo, slika nije moja, al je biljka moja. Nabrojala 38 pupoljaka na pet grana, zaista ce to biti "blooming machine", a tako je i zovu u USA, gdje je bila hit prosle sezone.

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:32
E, i moji krenuli, ali nisam imala foto aparat..bit ce slijedeci put.
OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 09:21

Moji hibiji cvjetaju neumorno i neprestano. Svako jutro me obraduju svojim krupnim cvjetovima. Oni su mi najdraze kucno cvijece.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 08:42

Moj zuti ljubimac, koji neprestano cvjeta.
Da vas ovo nebi zbunilo, slikano je prije skoro 2 mjeseca, kada je jos bilo snijega.

Jagoda, predivan ti je taj njezno roza hibi.

Ja sam pocela sa krizanjem hibija, vec se stvaraju cahurice sa sjemenom. Sjene bi moglo sazriti vec krajem srpnja.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:57
Pčelice, ako su listovi tamno zeleni, nemoj vise zeljeza, vec dodaj opet neko gnojivo.

Ako su listovi jos malo svijetli, dodaj jos jednom zeljezo i gnojivo, zajedno.

Nakon toga gnoji redovito dva puta tjedno.
OPG 159365

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 09:15
nina, prije 10-ak dana hibi sam polila željezom i već se lipo vidi promina, živnuo je, jel bi opet morala ponoviti?
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 16:20
Jagoda, prelijep domaci dupli roza!
OPG 159365

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 23:39
Evo da i ja dodam sliku mog hibiskusa.Ja naravno ne znam njegovo ime ali sigurno će netko znati....Imam još dvije boje,kad procvjetaju biti će slika...
sutra je novi dan
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 17:14
Trisa, super da su krenuli! Ma oni su zapravo veoma lagani za uzgoj, samo kada im das pravu zemlju, pravo gnojivo, pravo mjesto i ne zalijevas previse.

Fuksija, znam sto mislis...meni je takav Albo Lacinatus...a ovaj crveni je drugaciji kod mene, tj. cvijet je isti, ali se drugacije ponasa.
OPG 159365

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 09:08
Fuksija, predivni su ti ovi dupli, kao i oni svi prije, volim ih jako, ali nekako mi neidu. Imam tri boje samo, nadam se da će krenuti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 07:09

Malo slikica od roza duplog hibija, koji postane svjetlo roza kada ima sunca. Ovo je slikano odavno, pocetkom travnja, ali nisam stavila slike odmah.

Nina, onaj crveni hibi za kojeg me pitas, raste dosta sporo, a cvjetove od kada je poceo cvjetati, nema samo na vrhu, nego izmedju svakog lista.
Ne znam da li sam dobro objasnila; izmedju svakog lista ima pup.
Da li je i kod tebe tako?
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 23:15
Draga Nina moji se hibiji oporavljaju, mislim da će uskoro cvjetati _ hvala ti na svim savjetima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 23:11
Fuksija,

vidim imas El Capitolio (ovaj crveni sa "punpunom"). Da li ti on radi dugacke grane i cvate tek na vrhu tih dugackih grana, ili radi male grane kao ostali?
OPG 159365

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 12:35
ma nema problema, mislim ja da ste vi obadvije tata-mata za hibije

svi su ti prekrasni, naprosto sjaje! 
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 12:03

Moj dupli roza hibi, koji ima razlicite boje tokom dana.
Pcelece7, oprosti sto ti nisam odmah odgovorila, ali tu je nasa draga Nina, koja zna odgovor na sva nasa pitanja, jer je ona tu ipak najveci strucnjak od nas.
Ja koristim samo jednu vrstu prihrane, koju sam napisala nedavno.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 11:39
hvala Nina, odmah ću kupit željezo
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 21:33
Ljiljana, ne dolazim,

Nato, mocvarac podnosi do -25C.

Pcelice, dodaj malo zeljeza.
OPG 159365

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 08:51

ovo je moj hibi...ej fuksija kad gledam listove ovih tvoji, mislim da mojem nešto fali jer su mu listovi pre svijetli, što bi to moglo biti?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.