Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 131> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Kod mene sve rascvjetano, cvijet do cvijeta. Nina, ova boja hibija ti je prekrasna. Ovdje kod mene nema takvih u prodaji, bas mi je zao. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() Ja jedva čekam kada će moji hibiji da procvjetaju
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
E, i moji krenuli, ali nisam imala foto aparat..bit ce slijedeci put.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() Moji hibiji cvjetaju neumorno i neprestano. Svako jutro me obraduju svojim krupnim cvjetovima. Oni su mi najdraze kucno cvijece. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Moj zuti ljubimac, koji neprestano cvjeta. Da vas ovo nebi zbunilo, slikano je prije skoro 2 mjeseca, kada je jos bilo snijega. Jagoda, predivan ti je taj njezno roza hibi. Ja sam pocela sa krizanjem hibija, vec se stvaraju cahurice sa sjemenom. Sjene bi moglo sazriti vec krajem srpnja. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pčelice, ako su listovi tamno zeleni, nemoj vise zeljeza, vec dodaj opet neko gnojivo.
Ako su listovi jos malo svijetli, dodaj jos jednom zeljezo i gnojivo, zajedno.
Nakon toga gnoji redovito dva puta tjedno.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
nina, prije 10-ak dana hibi sam polila željezom i već se lipo vidi promina, živnuo je, jel bi opet morala ponoviti?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jagoda, prelijep domaci dupli roza!
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo da i ja dodam sliku mog hibiskusa.Ja naravno ne znam njegovo ime ali sigurno će netko znati....Imam još dvije boje,kad procvjetaju biti će slika...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trisa, super da su krenuli! Ma oni su zapravo veoma lagani za uzgoj, samo kada im das pravu zemlju, pravo gnojivo, pravo mjesto i ne zalijevas previse.
Fuksija, znam sto mislis...meni je takav Albo Lacinatus...a ovaj crveni je drugaciji kod mene, tj. cvijet je isti, ali se drugacije ponasa.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fuksija, predivni su ti ovi dupli, kao i oni svi prije, volim ih jako, ali nekako mi neidu. Imam tri boje samo, nadam se da će krenuti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() Malo slikica od roza duplog hibija, koji postane svjetlo roza kada ima sunca. Ovo je slikano odavno, pocetkom travnja, ali nisam stavila slike odmah. Nina, onaj crveni hibi za kojeg me pitas, raste dosta sporo, a cvjetove od kada je poceo cvjetati, nema samo na vrhu, nego izmedju svakog lista. Ne znam da li sam dobro objasnila; izmedju svakog lista ima pup. Da li je i kod tebe tako? |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga Nina moji se hibiji oporavljaju, mislim da će uskoro cvjetati _ hvala ti na svim savjetima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Fuksija,
vidim imas El Capitolio (ovaj crveni sa "punpunom"). Da li ti on radi dugacke grane i cvate tek na vrhu tih dugackih grana, ili radi male grane kao ostali?
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ma nema problema, mislim ja da ste vi obadvije tata-mata za hibije
svi su ti prekrasni, naprosto sjaje!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Moj dupli roza hibi, koji ima razlicite boje tokom dana. Pcelece7, oprosti sto ti nisam odmah odgovorila, ali tu je nasa draga Nina, koja zna odgovor na sva nasa pitanja, jer je ona tu ipak najveci strucnjak od nas. Ja koristim samo jednu vrstu prihrane, koju sam napisala nedavno. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hvala Nina, odmah ću kupit željezo
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ljiljana, ne dolazim,
Nato, mocvarac podnosi do -25C.
Pcelice, dodaj malo zeljeza.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |