Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene si uvijek dobrodošla - jednom smo već o tome ..., je l' tako?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
proljeće - nije Rijeka na kraj svijeta !
|
|
|
|
![]() |
|
Kompot može dugo stajati. Dobro sam ga pasterizirala. Samo nemoj da bude predugo!
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tako je....ali ja ne smijem na tu stranu uopće ni pomišljati...ima vas jako puno u riječkom kraju, tko bi to sve obišao??!!!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ova štrudla je tako lijepa i na slici da mi sline cure,a mogu misliti kako je bila ukusna.Mljac!!!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa kod tebe su višnje već sazrele?
![]() ![]() ![]() taj cvjetak sv ante sam i ja dobila i on se posušio u vrtu..pa zakaj? jel mora na sunce ili u hlad ili kamo? baš šteta ![]() ostatak je super isto..irisi ili perunike (uvijek me bune) a campanule su zakon i stvarno zahvalna biljka ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, baš izazivaš sa ovim prelrasnim voćem.
Ja sam malo "utvrđivala gradivo" u tvom raju, tražila sam taj cvijet sv.Ante, nisam sigurna da li sam skužila - je li to ljiljan ?
I još jedno pitanje - je li scaevola jednogodišnja biljka ili trajnica?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pitam se kako mi je promaknula ona jestiva divota!
![]() ![]() Ti stvarno imaš svega prelijepoga!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš si mogla zvat dok je štrudel bil topal, sigurno ste ga odmah smazali, dok ja saznam i dođem - nema više -
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lika1 štrudel je bio super za one vruće dane. Kiselkast - stvarno mljac!
kontessa, moje su višnje neka rana vrsta i krupne, a par metara dalje je susjedova - tek se formirao plod.
OTOK, je cviće Sv, Ante je ljiljan i imam ga na svakom kantunu. Baš sam te nekidan htjela pitati što je sa tvojom scaevolom. Moja je počela cvijetati u grozdovima navrh grana i pokušat ću je pratiti - možda ima sjeme. Negdje sam čitala da može prezimiti, ali sam na drugim forumima čitala - nikome nije prezimila. A teško sam došla do nje. Kolege su mi je donjele sa službenog puta iz Poreča.
Bako rane trešnje i rane višnje su gotove - ali sad zriju trešnje ... Mljac - još jednom!
Triša kako da te zovem kad si više van Rijeke nego tu. Neka samo ti uživaj za svih nas!
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, kod moje scaevole je stanje isto kao i kod tvoje, zasad se dobro drži
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
nema Hoye, ma doći će ona brzo, procvao mi cvijet Sv. Ante i nama (to po Nihinu znači odmah) sam se sjetila tebe, mora da ih je prekrasno vidjeti kad ih je puno u cvatu. Slikaj malo kad stigneš. A štrudel..., baš mi fali nešto slatko pao mi je i šećer i tlak...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo - tu sam, samo sam malo tužna i rađe šutim, a tu je i dokaz da mislim na vas:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana, ipak se nađe vremena za drage ljude.
Evo neki su ljiljani već procvali,
![]() ![]() a ovi se tek spremaju za cvatnju:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ljiljani su krasni
a držim fige da što prije riješiš problem
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hoya nemoj biti jako tužna,neka te tvoje carstvo barem malo razveseli,a mi ćemo svi držati fige da sve bude dobro
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Volim vas svih - baš mi nedostajete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasni ljiljani! A ona štrudla miriši i do nas na koninentu!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moj buketić od tebe se još drži u vazi. Nemoj biti tužna ![]() ![]() Drži se ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koji krasan buket, drži se samo, ljudi kažu da uvijek može biti gore...
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |