Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 52> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iako su sve tvoje vile prelijepe, moram priznati da me ona posebno općinila. Posbno su na njoj istaknuti detalji lica a oči su izrazito vjerne...svaka čast
![]() ![]() ![]() oduševljena sam tvojim radovima
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
šteta što slika nije baš nešto, al narukvica je (opet ponavljam) baš slatka |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Izzy! Baš sam ju i zamislila tako nekako upečatljivo.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kako raskošno, kao da je s dvora ukradena!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo drage moje, narukvica je gotova! već je spakirana za jednu mladu damu koja voli roza boju i sutra putuje u Split!
![]() (slika baš i nije uspješna, jer su mi baterije na izdahu...:(
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jao, ovi privjesci mi izgledaju tako slatko! Jedva čekam da to sve sastaviš, baš se radujem!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nasa monna je genijalka
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jel ima nešto što ti ne znaš i ne možeš? bit će da si u nekakvom dogovoru s tim vilama, pa ti one to sve naprave. ili si jednostavno genijalka!? ne znam šta mi je bolje....
|
|
![]() |
|
ehh, tko bi to kupio, kriza u državi....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna bacas me u trans,ovo je fenomenalno! ti si extra talenat i bilo bi steta da to ne unovčiš!
|
|
![]() |
|
Upravo radim privjeske za narukvicu... bojam, sušim, motam žicu
![]() na kraju ću je poslikati kad bude stvarno gotova ..
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
narukvica je baš slatka
![]() |
|
![]() |
|
monna kraljice naša
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure!
![]() evo jedna "friška" narukvica sa lila srčekima..
![]() |
|
![]() |
|
predivnoooooooooo! |
|
![]() |
|
a monnaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Prije bih rekla ona koja živi na obali
![]() počela sa raditi kučicu od glinamola, još nije gotova...iza se stavlja mala svijeća (onda svijetle prozori)
![]() čestitka je gotova...
![]() |
|
![]() |
|
mrežica,perlice,to je morska vila jel tako?
|
|
![]() |
|
Pazi ti male riđe koju pozu ima! Stvarno ti se divim kako to izvedeš tako vjerno i detaljno! Ja sam za ukidanje Barbie i Bratz - vile na tron!
![]() |
|
![]() |
|
fantastična je!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |