piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 33> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lula, tako i ja...danima mi ne dolazi inspiracija pa u te da ne ni ne radim, jer ne zelim nista silit...a onda kad dode - radim 5 stvari odjednom...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
A piramido....doći će ideje same od sebe....Zna mi se dogoditi da bi baš nešto, a onda baš ništa ne napravim i onda u jednom danu samo kapaju jedna za drugom...neprestano. U danima kad nisam baš inspirirana...rezuckam salvete ili si pripremim bocu, kutiju, kovčeg ili nešto slično...a joj...oprosti raspisala sam se ja....tanjuri su simpa.....
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
drugi tanjur mi je odlican...bravo
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
meni oba tanjurica savrsena,motivi su ti predivni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Shkrinjica je za svaku pohvalu!
|
|
![]() |
|
steta zbog lose kvalitete fotografije...radovi su lijepi, a sigurna sam da bi bili jos ljepsi kad bi ih bolje vidjeli...
|
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
radovi su ti krasni, i upravo je velika šteta da nemožeš jasnijom fotografijom prikazati njihovu ljepotu... očekujemo nove radove, jako dobro ti to ide....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lijepo piramido....a slikice su bolje. Sad mogu puno bolje vidjeti ...škrinjicu. Stalak za noževe je baš dobar. Jednostavan, a elegantan. Za tanjur imaš pravo...nevidi se dobro slika je malo mutna.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlični radovi,bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
Opet mi je mutna slika i rižin papir se uopće ne skuži
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i meni izgleda jako slatko i zanimljivo
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
i ovako malo mutna izgleda divno
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako slatko... Ah, te muke s fotićem!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |