Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 17:42
i meni je bilo zadovoljstvo družiti se sa vama i podijeliti radove sa vama...vidimo se u srpnju opet...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
BJELOVAR2005 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 171
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BJELOVAR2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:38
nataska radila sam sinoc nesto malo sa das masom...bas je zanimljivo...daje dosta mogucnosti...jedino....dok se to osuši ja ...smile45!!

pa koliko se to suši dugo???
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 09:30
meni se on epločice od pergamene suše i po tjedan dana...da budu onako, baš suhe... vidim da sam bjelovarsku ekipu zarazila masom do kraja, i tina je rekla da mora probati sa njom raditi...

Na vrh
BJELOVAR2005 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 171
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BJELOVAR2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 12:33
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

meni se on epločice od pergamene suše i po tjedan dana...da budu onako, baš suhe... vidim da sam bjelovarsku ekipu zarazila masom do kraja, i tina je rekla da mora probati sa njom raditi...

ja sam radila nekakvu kao ukrasnu pepeljaricu...bas je medena....stavim slike sto sam obecala sutra malo sam u guzvi...finisiram mkolace...cujemo se, danas cu samo skicnuti oivremeno,.,,imak ja ne mogu bez vas!!!! Smile
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 12:59
vikend sam provela kod mame, ali to me nije spriječilo da i tijekom tih dana nešto ne radim...
ovo je rad (opet kutija od Potomkovih cipelica) koji je bio dar za mamine fotografije...

ovo su pluteni podmetači za čaše.... isto za mamu...

i sređena kutijica za štapiće za uši....sada krasi, pogađate već, mamino0 ogledalo u kupaonici...

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 17:35
ohoho...vidi novih radova....vec ti rekoh da su mi ovi podmetaci super...evo i ja gore nesto mackam...i to bas podmetace (znas one kojih sam kupila 10 paketa...hihihi)...a kontam da cu se danas odvazit i sredit jedan tanjur koji si mi donijela iz Bjelovara...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 18:46
Prekrasni radovi,a ova posudica za štapiće odlična ideja!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 19:29
pločice su ti baš originalne a jaja baš nekako imaju "starinski" štih Clap
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 20:24
lijepa podloga! kutija me podsjeća na medenjak! smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:22

Sve je lijepo ali kutija mi je onako "naj"
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:46
Kako bi bilo da ovaj vikend dođeš meni u goste...?
Sviđaju mi se tvoje ideje...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:07
lula, kod tebe bi bilo super u godtima, malo bi bila čuvarica tvojih bubrega, a onda bismo malo muljale po decoupageu, pa bismo si opet čuvale bubrege i tako redom, dok nam ne bi dosadilo...

da, cure, i meni su nekako ove kutijice postale u zadnje najdraže za raditi. svi nekako posežemo za kutijama raznih oblika i za razne namejne,pa u njih odlažemo sve i svašta, od starih računa, do pisama, pa fotografija, a što sve u njih ne stavljam dok sam u školi, da ni ne govorim...ovako postaju ljepše i oku ugodnije...a i dozvoljavaju puno mašti na volju....
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 08:19
kućica je gotova, useljenje je danas...

a nazdraviti možemo šogorevom kriglom za pivo koja je rođendanski poklon...

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 09:12
Nataša smile93Kućica je za smile39
Prekrasna je...
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 09:43
je---he--he---nastavak znas...kucica je mrak...bas mi se svidja...a tek taj brsljan...krigla je isto cool...sogi ce bit zadovoljan...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 10:08

Kućica je divna, a krigle za 5+!
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 10:16
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

lula, kod tebe bi bilo super u godtima, malo bi bila čuvarica tvojih bubrega, a onda bismo malo muljale po decoupageu, pa bismo si opet čuvale bubrege i tako redom, dok nam ne bi dosadilo...

da, cure, i meni su nekako ove kutijice postale u zadnje najdraže za raditi. svi nekako posežemo za kutijama raznih oblika i za razne namejne,pa u njih odlažemo sve i svašta, od starih računa, do pisama, pa fotografija, a što sve u njih ne stavljam dok sam u školi, da ni ne govorim...ovako postaju ljepše i oku ugodnije...a i dozvoljavaju puno mašti na volju....

Što se čeka.......jupi...dođi samo dođi....
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 10:48
Jooooooooj kućica, aaaaaaaaaaaaaa, preslatko.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 14:07
Jedva sam dočekala useljenje a kad ono potpuno druga kućica, a da nije broj gore, zalutala bih. Ja sam oduševljena i ja bi takvu kućicu s takvim pročeljem hihi
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 14:08
Eto toliko me je oduševila kućica da sam zaboravila pohvaliti mrak podmetače. Ajme ova Nataša me svu smuva
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.