Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 48> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veliki pozdrav iz suncane Tuzle (BiH
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ljepotan...miris se osjeca jos kad se otvore vrata od zgrade...uzivam u njegovoj ljepoti svaki dan... Jasmin:
![]() ![]() Aptenia se je "probudila"
![]() ![]() Ovom cvijetu sve zaboravim ime...
![]() Hebe je procvjetala:
![]() A na ovoj slici se vide bijeli cvijetovi..cudno...
![]() ![]() ![]() Alisa,sjeme od tebe raste jako lijepo,hvala ti :
![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() Ta aptenia treba li puno ili manje vode? Mislim da ti je onaj plavi zvonček campanula. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nigelle damigelle...jako lijep cvijet...gospodja s drugog sprata ga je sadila po plocniku,gdje god je bila mala rupa i bas je ljepo ispalo
![]() ![]() ![]() ![]() Plumbago mi je posebno drag...jedno pitanje,da li da ga presadim u dvoriste ili da ga ostavim u vazni?? Hvala vam...
![]() ![]() I za kraj Palma...
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala ti Smrcko..a sto se tice Aptenie,ja moju zaljevam svaki dan jer je na direktnom suncu od 9 do 16 h ..mozda nekad preskocim ali uglavnom ne prodje 2-3 dana a da je nezalijem...poslije zime je bila u losem stanju ali jedan dan sam je ostavila na kisi cijeli dan i poslije toga se je "probudila"
![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja ih imam 2 takve, brzo rastu da se prepadneš. Morat ću povisiti pitar.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mezimice su ti prva liga. Prekrasne, neobične....većinu nisam nikad vidjela! Predivno! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće Dzo, da li to sada imaš i malo vrta na novoj lokaciji ili siješ u tegle.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ovo je veliki kompliment za mene,Hvala ti baka..jer kad mi ti(dozvoljavas da ti se obracam s "ti"
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
E si cara mia,sad imam i maleno dvoriste
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Džooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ciao draga...upravu si,nije me bilo dugo ovdje i nedostajale ste mi...puno...lijepo je opet biti s vama
![]() |
|
|
![]() |
|
Evo da vam predstavim cvijece/zbunje (jedan dio,nisam jos sve slikala
![]() ![]() ![]() ??
![]() Ruza:
![]() ![]() Lavanda:
![]() ???
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno cvijeće
![]() Ovo nepoznato sa prve slike mi je poznato no ne znam ali jako zanimljivo izgleda.Jel to nešto pendulasto?Tako izgleda po granama no ne vidi se glavna grana.
|
|
![]() |
|
Hvala ti Shasha
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dzo - a ja mislila da je moj jasmin velik. Ovo je neki turbo velik - prekrasan.
Plumbago naravno - obožavam ga, moj je ostao preko zime vani ali u vazni, ako je u velikim minusima, mislim da će morati unutra. Heba naravno znaš koliko sam se tražila, preslataka je tvoja i zaslužna što je i u mom dvorištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jasminnn koja ljepota.Ti bez jasmina ne možeš.hhehe..Vidi ono od mene što ti niklo onaj impatines malo rasadi al dok dobije još jedan par listica,bit ce ti tu za njega pregusto,ladolez i neven ne moraš...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ciao moja draga, eto tebe, konačno opet tu. Veselim se što si dobila svoj "metar kvadratni" zemlje za sadnju i sijanje, a veselim se i novim slikama iz krasne Italije. Dužna si mi nešto |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Ovako lijep jasmin nisam nikada u zivotu vidjela.
![]() Koja je to vrsta jasmina i da li ti prezimljuje vani? Jos cu ga puno puta pogledati, definitivno. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Ciao Fuksija..bas si me lijepo oraspolozila s ovim tvojim pitanjem,Da li prezimljuje vani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |