Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 23:07
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

divno Dzomba,al jasmin je naprosto velicanstven

Potpuno se slažem sa tobom nemam riječiTongueTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 23:00
Jasmin,na onoj slici gdje su sijanci od mene,prvi su impatinesi,pa nneven i ladolez...Ovi impatinesi su oni visoki..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 22:24

Hvala vam Tongue...i hvala za ime cvijeta Tongue,a bit' ce i slike Tija WinkBig%20smile..!! Jos jednom,Hvala!!!

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 08:49
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ciao moja draga, eto tebe, konačno opet tu. Veselim se što si dobila svoj "metar kvadratni" zemlje za sadnju i sijanje, a veselim se i novim slikama iz krasne Italije. Dužna si mi nešto Wink, ali i to ću sigurno dočekati jednom na sveopću radost

Hm,sad si me zabrinula-sta sam to duznaOuchOuch...LOL??I ja se veselim vrtu,ima dosta posla oko njega a malo slobodnog vremena ali i to ce se polako srediti Wink...cmok draga moja--cujemo se---

Draga moja nisu nikakve biljke ili nešto slično u pitanju,već fotografije onog što te okružuje, lijepe Italije...cmok
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 08:24

Meni ovo izgleda kao Forzicija.

Dzomba prelijep mi je jasmin, već sam se valjda 5 puta vraćala na slikuThumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 08:03
divno Dzomba,al jasmin je naprosto velicanstven
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 00:48
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Dzomba, divno ti je sve cvijeće...ali jasmin smile93smile39

Naslijedila sam ga ovakvog Flavia Tongue...i ja sam ostala bez teksta kad sam ga vidjela,moram pitati gazdaricu Koliko je star? Tongue...Hvala ti..laku noc...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 00:40
Dzomba, divno ti je sve cvijeće...ali jasmin smile93smile39
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 00:03
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Dzo - a ja mislila da je moj jasmin velik. Ovo je neki turbo velik - prekrasan.
Plumbago naravno - obožavam ga, moj je ostao preko zime vani ali u vazni, ako je u velikim minusima, mislim da će morati unutra. Heba naravno znaš koliko sam se tražila, preslataka je tvoja i zaslužna što je i u mom dvorištu.

Ogroman i mirise,hmmmmm Big%20smile...Hvala ti za savjet za Plumbago Smile,a sto se tice nase hebe  TongueTongue,bas sam zadovoljna s njom i vidim da i ona od prije 2 godine se polako oporavlja uz ovu sto sam kupila prosle godine Wink! Jako lijep cvijet Tongue...cmok draga..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 23:57
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Jasminnn koja ljepota.Ti bez jasmina ne možeš.hhehe..Vidi ono od mene što ti niklo onaj impatines malo rasadi al dok dobije još jedan par listica,bit ce ti tu za njega pregusto,ladolez i neven ne moraš...

Ciao Ali Tongue...Jasmina nemoze bez Jasmin-a Big%20smile...danas radeci u vrtu primijetih da mi se je primio i onaj zuti,zimski Jasmin sto se tebi svidja TongueWink,jedna grancica je bas lijepo zelena...A sutra cu pogledati koji je od njih Impatines Embarrassed jer jedan je bas lijepo narastao,pravi mali zbun Tongue..hvala ti i pozdravi mi Sarajevo Tongue...cmok...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 23:43
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ciao moja draga, eto tebe, konačno opet tu. Veselim se što si dobila svoj "metar kvadratni" zemlje za sadnju i sijanje, a veselim se i novim slikama iz krasne Italije. Dužna si mi nešto Wink, ali i to ću sigurno dočekati jednom na sveopću radost

Hm,sad si me zabrinula-sta sam to duznaOuchOuch...LOL??I ja se veselim vrtu,ima dosta posla oko njega a malo slobodnog vremena ali i to ce se polako srediti Wink...cmok draga moja--cujemo se---

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 23:35
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Pa super si vrt i biljke naslijedila, lako je njih malo porezati i dovesti u red, glavno da su tu i već tako velike, a ja vjerujem da će to vrlo brzo biti prekrasan vrt. Wink

Slazem se s tobom Tongue..trebam ih samo slikati sve,uz vasu pomoc saznati njihova imenaEmbarrassed,tako cu ih bolje upoznati i znati kako se ponasati prema njima Tongue...jer recimo ima ova zelena biljka blizu ruze koja raste kao luda i volila bih da ide preko ovog malog krova tako da mi biljke koje se nalaze ispod podnose bolje sunce...ima tu jos ideja,jer "mali problem" su kante za smece koje su tu i moram naci neki nacin da ih malo sakrijem s biljkama jer se vide iz stana i to mi se nesvidja bas puno..a nazalost nemogu se pomjeriti s tog mjesta,ali moram naci biljke koje dobro podnose sunce,jer tu sunce odlazi teko oko 18 h.. Hvala ti draga Tongue...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:56
Pa super si vrt i biljke naslijedila, lako je njih malo porezati i dovesti u red, glavno da su tu i već tako velike, a ja vjerujem da će to vrlo brzo biti prekrasan vrt. Wink
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:38
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Ovako lijep jasmin nisam nikada u zivotu vidjela.
Koja je to vrsta jasmina i da li ti prezimljuje vani?
Jos cu ga puno puta pogledati, definitivno.

Ciao Fuksija..bas si me lijepo oraspolozila s ovim tvojim pitanjem,Da li prezimljuje vani Big%20smileBig%20smile...Ovako nesto ne ulazi ni u jednu kucu LOL,ogroman je LOL..inace rijec je o klasicnom Jasminu koji imamo svi,nebih ti znala reci svoje latinsko ime ali imas o njemu sve ovdje na Forumu Wink! Hvala ti... Tongue..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 18:03
Ovako lijep jasmin nisam nikada u zivotu vidjela.
Koja je to vrsta jasmina i da li ti prezimljuje vani?
Jos cu ga puno puta pogledati, definitivno.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:53

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:48
Jasminnn koja ljepota.Ti bez jasmina ne možeš.hhehe..Vidi ono od mene što ti niklo onaj impatines malo rasadi al dok dobije još jedan par listica,bit ce ti tu za njega pregusto,ladolez i neven ne moraš...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:46
Dzo - a ja mislila da je moj jasmin velik. Ovo je neki turbo velik - prekrasan.
Plumbago naravno - obožavam ga, moj je ostao preko zime vani ali u vazni, ako je u velikim minusima, mislim da će morati unutra. Heba naravno znaš koliko sam se tražila, preslataka je tvoja i zaslužna što je i u mom dvorištu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:12
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Prekrasno cvijećesmile94,meni hebe nikad još nisu cvale.
Ovo nepoznato sa prve slike mi je poznato no ne znam ali jako zanimljivo izgleda.Jel to nešto pendulasto?Tako izgleda po granama no ne vidi se glavna grana.

Hvala ti Shasha Embarrassed..sto se tice Hebe,treba je uvijek na proljece malo podsjeci da bi cvjetala,a ja sam moju prebacila u dvoriste gdje kvalitet zemlje nije neki,puna je sitnog kamenja,tako da i po tome vidis da Hebe ne trazi previse Tongue...a evo slikala sam bolje ovaj cvijet pa ako uspjednes sjetiti se o Kojem je rijec ,bila bi ti jako zahvalna Tongue...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:27
Prekrasno cvijećesmile94,meni hebe nikad još nisu cvale.
Ovo nepoznato sa prve slike mi je poznato no ne znam ali jako zanimljivo izgleda.Jel to nešto pendulasto?Tako izgleda po granama no ne vidi se glavna grana.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.