Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 48> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Potpuno se slažem sa tobom nemam riječi ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Jasmin,na onoj slici gdje su sijanci od mene,prvi su impatinesi,pa nneven i ladolez...Ovi impatinesi su oni visoki..
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Hvala vam |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Draga moja nisu nikakve biljke ili nešto slično u pitanju,već fotografije onog što te okružuje, lijepe Italije...cmok
|
||
![]() |
||
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
|
![]() Meni ovo izgleda kao Forzicija.
Dzomba prelijep mi je jasmin, već sam se valjda 5 puta vraćala na sliku ![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
divno Dzomba,al jasmin je naprosto velicanstven
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Naslijedila sam ga ovakvog Flavia
![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Dzomba, divno ti je sve cvijeće...ali jasmin
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ogroman i mirise,hmmmmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Ciao Ali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Hm,sad si me zabrinula-sta sam to duzna
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Slazem se s tobom
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Pa super si vrt i biljke naslijedila, lako je njih malo porezati i dovesti u red, glavno da su tu i već tako velike, a ja vjerujem da će to vrlo brzo biti prekrasan vrt.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Ciao Fuksija..bas si me lijepo oraspolozila s ovim tvojim pitanjem,Da li prezimljuje vani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Ovako lijep jasmin nisam nikada u zivotu vidjela.
![]() Koja je to vrsta jasmina i da li ti prezimljuje vani? Jos cu ga puno puta pogledati, definitivno. ![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Ciao moja draga, eto tebe, konačno opet tu. Veselim se što si dobila svoj "metar kvadratni" zemlje za sadnju i sijanje, a veselim se i novim slikama iz krasne Italije. Dužna si mi nešto |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Jasminnn koja ljepota.Ti bez jasmina ne možeš.hhehe..Vidi ono od mene što ti niklo onaj impatines malo rasadi al dok dobije još jedan par listica,bit ce ti tu za njega pregusto,ladolez i neven ne moraš...
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dzo - a ja mislila da je moj jasmin velik. Ovo je neki turbo velik - prekrasan.
Plumbago naravno - obožavam ga, moj je ostao preko zime vani ali u vazni, ako je u velikim minusima, mislim da će morati unutra. Heba naravno znaš koliko sam se tražila, preslataka je tvoja i zaslužna što je i u mom dvorištu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Hvala ti Shasha
||
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Prekrasno cvijeće
![]() Ovo nepoznato sa prve slike mi je poznato no ne znam ali jako zanimljivo izgleda.Jel to nešto pendulasto?Tako izgleda po granama no ne vidi se glavna grana.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |