Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 52> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme monna...diva je predivna, a tek čestitka, nemam riječi...stvarno si velemajstorica zlatnih tuku koja pozlati sve čega se dotakne...
kaže izzy da trebamo spojiti tvoje vile i moje kućice, pa ispričati neku priču... hahahah nema riječi kojima bih izrazila divljenje prema tvojim vilama... ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
nema toga šta nisi u stanju napraviti, ovu čestitku treba uokviriti osoba koja će imati čast da je dobije
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
isuseee,predobra je!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Izzy! Mašta radi 100 na sat!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasna je! Kako ćeš nekoga obradovati, joj, baš zavidim toj osobi! A za Divu nemam riječi - svako tvoje djelo je sve bolje i bolje!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jedna 3D rođendanska čestitka koja će uskoro na put
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
stvarno je Diva prekrasna
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je!
|
|
![]() |
|
Pošto je vani kiša, nemogu je slikati u prirodi (kad bude sunčano, ide u šetnju)....predstavljam vam:
Mala Diva
|
![]() |
|
plastika, folija, žica, celofan, ukrasni pijesak...ono što mi dođe pod ruku
![]() |
|
![]() |
|
krila su prekrasna! od kojeg su materjala?
|
|
![]() |
|
...krila u nastajanju...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Vilavita!
Upravo radim slijedeću vilicu!Trenutno se peče
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Koliko ljepote sam propustila ovih dana što me nije bilo na forumu..ajme melema za oči..
Carica si..opet ti to kažem...možda sam dosadna što se ponavljam, ali ne mogu ,a da ti to ne kažem da si jedinstvena...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
odmah je idem potražiti!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vidjela sam da si kod goge osijek tražila kućicu, pa sam bila toliko slobodna da samu sebe izreklamiram...imaš kućicu kod mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
ima li draga moja, a da nešto ne izađe nevjerojatno lijepo i jedinstveno iz tvojih ruku?! nakit je predivan, baš kako rekoše, kraljevski bogat...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Novi radoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Naravno savršeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bravo bravo. Krasno |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |