Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E baš mi je drago Smrčko što i ti dođe samo mi žao što nisi ništa ponijela sa sobom . Eto ja obećajem da ćeš sutra sebi izabrati uzmi šta te volja
![]() < ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 12">< name="Originator" content="Microsoft Word 12"><> |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Smokvu ako se moja ne primi.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej olenadri su super, nek bar tvoji cvjetaju, jer od mojih još ništa, ma mladi su pa još čekam. Jasminček sam posadila u Skradniku i biti će super uz ogradu kad izraste.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E sad dolazim da znaš i Triša onaj žuti cvijet se zove noćurak--
![]() |
|
|
|
![]() |
|
---Možeš osjetiti,možeš vidjeti ali miris samo meni pripada mojih domaćih karanfila......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja mislim niho da je noćurak nešto sasvim drugo, ali nije niti važno, jer je sladak žućko. Ovi tvoji karafilčići su super, naročito ova zadnja slikica, u dvije boje. Spremi mi i to.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() --Ovo je polovina gdje sam zasadila ,krompir ,luk i kukuruz,a i svašta još ponešto................................... ![]() krompir ![]() luk ![]() grašak ![]() kukuruz ![]() i Sadik kopa kukuruze i grah ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Niho svaka ti čast,kolika baštaaaa,valja tu biti vrjedan...
|
|
![]() |
|
-Ja sam zadovoljna sa svojim vrtom-baštom nije mi niklo sve onako kako bi ja htjela ali zadovoljna sam...
![]() Krastavčići napreduju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opaa, i vi ste Niho veleposjednici!
![]() ![]() Ja mislila samo cvijeće, kaktusi i nešto sitno a kad tamo u povrtnom dijelu nema što nema!
![]() |
|
![]() |
|
Samo da znaš i meni su rekli da se tako zove -znači osramotila sam se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moja bako radimo mi ko pravi -i volim što imam bašču -jer volim se svačim i zanimati-a lijepo je imati i nešto iz svoje bašče ono što ti uzgojiš ---i znaš da je sve ok.-nešto se i novca na tome uštedi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ma uštedi se novca i zdravlja.Bar znaš šta jedeš,nije kao ovo što kupujemo...Ja se ogrebem za domaće proizvode iz bašte od tate i mame
![]() |
|
![]() |
|
Možeš Ali dok su živi -ali kad izgubiš mamu kao ja onda tu više nema ništa -radi i sam sebi zaradi------tako to ide a pošto čovijek ima dijecu svi mi gledamo da oni pojedu zdravije nego kupovno.---
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prekrasno Niho
![]() Božure obožavam, odnosno njihov miris. Ove godine mi samo bijeli cvali, a roza ništa, ali me zato obradovao sa cvijetom božur boje ciklame, za kojega sam mislila da je propao
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niho prava si domaćica
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
niho vrt ti je super..baš si sretnica,ja sam kod roditelja imala veliki povrtni vrt i voćnjak,ja otišla starci više nemogu pa zemlja prodata..kad vidim tvoj vrt odma me neka sjeta uhvati..tu nažalost nemam zemlje za povrtnjak..al nedam se imam tri krastavca i dva paradajza..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo za vrijedne ljude Nihu i Sadika
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Oni toliko nju opsijedaju-ali ništa samo šetaju----ali jako puno pčela ima -sve rojevi---------nesmiješ tako ni prići cvijeću - ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hahahah baš me nasmija -i puno imaš --tako sam ja Duda radila -iza kuće posadim paradajz -----ovdje gdje imam isto cvijeće tu ubodem kukuruz ...........i sve samo tako bude ----------a sad moj pas zauzeo mijesto pa se ja preselila ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |