Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 42> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potpisujem Šmrcko i Gioiu za lantanu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
vidim imaš prekrasne lantane, dali one mogu prezimit vani
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Triša, to crveno na slici je dipladenia. Evo njene slike.
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Bromelija, lantane kod nas mogu prezimiti van samo u Dalmaciji i to ako nije jaka zima. Čini mi se da u južnoj Dalmaciji prezime. Ja sam na moru ali sjevernije i nadzemni dio se smrzne ali iz korjena niknu mladise.
|
|
![]() |
|
Bergenia, moj ceanotus cvijeta u travnju ali sam u knjizi pročitala da većina njih cvijeta u svibnju i lipnju. Ima ih više vrsta.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidim da uzgajaš lantanu stablašicu.A ja sad pitam obrnuto. Može li se iz male stablašice uzgojiti kroz dulje vrijeme grm?
![]() ![]() Riječ je o mojoj kameliji! S lantanama nisam imala sreću a prekrasna je i tvoja i one Lantanine!
|
|
![]() |
|
Baka, vidiš da li na deblu izlaze izboji. Ako izlaze pusti ih i eto ti grma. Ako je deblo dosta staro, izboji više ne izlaze i ne znam kaka bi dobila grm.
|
|
![]() |
|
Prvi ovogodišnji cvijet budleje.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala seni na odgovoru! Cvijet budleje je prekokrasan!
|
|
![]() |
|
Evo nekoliko detalja iz mog vrta, dvorišta, terase.
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slike se tako sporo otvaraju,al ovo sto vidim je preslatko.
ovaj cvetic nezno ljubicasti,sto ima zutu flekicu,kako se zove?mnogo mi se svidja! dalija crvena ![]() letnji jorgovan je prekrasan,moj se tek sprema cvetati. jos bi brbljala,al slike nece pa nece da se otvore... |
|
![]() |
|
Gioiaa, to je torenija. Imam i žutu s ljubičastom sredinom.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala na odgovoru! Inače sad s novim slikama si....predivnog cvijeća, boja...Vrijedilo bi tvoj vrt vidjeti u prirodi! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me opet:).slike se sad polako otvaraju,lantane su prepredivne,ja ih ovde nemam gde kupiti i bas mi zao,ta zuto-narandzasta mi je preslatka!
statika isto mi je divna,prosle godine sam imala nesto malo,al ni priblizno lepe kao tvoje. hvala na odgovoru ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantane su prekrasne
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno seni, lantane boli glava
![]() Vidim da imaš milionke. Kod mojih je jedan dio listova požutio. Moja mama tvrdi da u našoj vodi nema željeza i da ga moram dodati. Đubriš li i čime milionke, tj dodaješ li neku posebnu prihranu? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |