Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Korisnik | ||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U vezi jasmina, potpisujem sve što je već rečeno!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
|
Prekrasan Jasmin!!!!!!!! Hoću i ja!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Džo kaj nam to radiš
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
I sad dok ti pisem odgovor,uzivam u njegovom mirisu
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
![]() Predivan je ![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Evo i par slika Jasmina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
Izvinite,ali kisa nam pada cijeli dan(imali smo i malo leda
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Hajde džomba nama već miriše a jasmina nigdje
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Kako li taj jasmin miriše božanstveno....
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Joj draga, pa nocas ti necu spavati ! A sutra...ako ti umrem, to je od lepote
![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (slazem se s tobom sto se tice njih,mada mene za Trisu vise vezuju kaktusi)...znaci dodajem,Kad vidim dobar kvalitet slike s prelijepim bojama, mislim na tebe
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Moram ti priznati da cesto posecujem a odskora i sanjam tvoj vrt (naravno, jasmin je u pitanju
![]() ![]() ![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
|
Hvala za Jasmin
||
||
![]() |
||
|
Hvala ti ljepoto...zaljevam ih cesto a i na lijepom su polozaju,imaju dosta sunca! jedva cekam cvijet
![]() |
||
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Jasmin je
![]() A vrt? Pa ja te zamišljam kao vrsnu kuharicu u kuhinji punoj sastojaka za na pr. kolače. A ti se s ljubavlju i znanjem baciš na sastojke i izvedeš čarobne torte!
![]() Tako ćeš ti sve srediti i u novom vrtu!
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Jasmin, malo ih samo razrjedi ne puno,jer ljepsi su kad su u grupi,samo da mi ims e cvjet vidio ljepse,bolje je da ih samo malo prorjedis,cvjet ce biti uskoro,one kad krenu da rastu jako brzo narastu.Vole puno vode,posebno ako su na suncu.Mislim da cvjetaju polovinom 6 mjeseca al se nesto tacno ne sječam..Al kad krene cvjetanje do jeseni cvjetaju..
![]() |
||
![]() |
||
|
Vidim da se dogovarate da ovih dana ispijate kafice
![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Sacuvala sam Ali i papiric na kojima si napisala njihova imena
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |