Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo balkona -druga strana
![]() ![]() Aspidistra- imam dvije na skodu i to su još od moje none a do nje je pitoma šparoga
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vrtić iz cestu - prevladava žuto
![]() Noćurak
![]() Djevojačko oko
![]() Ružičnjak, maximum cvatnje
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ovaj sam vikend baš uživala doma a jučer cjeli dan u šumi. Sad je preiod u vrtu kad se je skoro svaka biljka rascvala pa evo malo novosti:
Margarete bijele, kokotići još uvijek cvatu, liatrisi samo što nisu.....
![]() ![]() Gaillardia žuta sa Flore
![]() Šareno društvance
![]() Penstemon i kokotić
![]() Još jedna vrsta Lantaninih gazanija
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super prica i jos lijepsi vrt
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo sam ponovo navratila da procitam ponovo ovu divnu pricu o pcelama
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koja fascinantna prica o pcelama
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Korijenko, odusevljena sam tvojim cvijecem. Sa uzivanjem sam gledala slikice.
Jako mi se svidja tvoj grmic calicantus. Da li mi mozes ostaviti sjemena od njega, molim te? ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Po tvome tati se vidi da su stari ljudi znali živjeti s prirodom i od nje, hvala Bogu ali vidim da si i ti nasljedila negov dar, još samo moraš naučiti skupljati pčele.
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
hahahahaha!! Nono je zakon! Neumoran je sa tim pčelama..neki dan je sjedio kraj pčelinjaka i sav ponosan gledao svoju čeljad..sa sjajem u očima je ponosno izjavio: "Vidi kako rade..kako su savršene..Priroda je divna.."
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
priča o pčelicama je zakon....sutra ću je pročitati dečkima
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nekada davno, još sam bila mala, imao je i moj tata pčele. Meni je ostalo u sječanju baš rojenje,odnosno "čuvanje" pčela. Ponekada je to bio i moj zadatak, pratiti "bradu" kako se ponaša, a kada je matica izletjela i roj krenuo za njom mi smo lupali štapom po kanti i na druge načine stvarali buku, da ne odleti predaleko. Ako nitko nije pazio na njih znale su odletjeti daleko, pa se znalo dogoditi da tata ni nađe roj. isto smo imali pletene košnice.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala Korijenko na slikopriči o pčelama. To su vrlo interesantni kukci.Ovako slikovito prikazano je bas
![]() One bijele duple zvončiće mi zovemo Fiori di sposa iliti mladenkino cvijeće!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Baš fora ovo s pčelama!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako je bilo lijepo vidjeti pčelarenje u akciji
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Korijenko...ma sve ti je super, Dorothy je baš dobar, ruže prekrasne, pčele super, tata isto, ali P A L M A
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš dobra priča, pčele su jako zanimljive
|
|
![]() |
|
Evo još jedne avanture. Drugi dan izašao je još jedan roj i sjeo nisko na granu, međutim dogodilo se je da je matica pala dolje u travu. Pčele su se odmah uzbunile i krenule za njom u travu. Nije bilo druge nego je tata morao tražiti maticu među pčelama da ju vrati.
![]() Cjeli šou program, pola pčela u travi pola na grani a pola u pletari na stolici, a tata ko pepeljuga na koljenima i traži, traži...
![]() Pletara- isto tako u njoj miruju pčele do mraka kada ih preseli u košnjicu u pčelinjak
![]() Dobro obavljen poslić, komentar mu je bio: uh kako su zločeste, danas su nemoguće.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Prošli tjedan dogodilo se je da su dva roja izašla u isto vrijeme ( i to se dešava puno puta) i sjela su na isto stablo. Super lagani poslić za mog tatu a izgledalo je ovako:
Iz daljine
![]() Iz bliza
![]() U ovu drvenu posudu se one presele sa stabla ili ih tata smo zasipa. Tako ih odloži na stolicu ispod stabla i tu moraju mirovati do navečer do mraka. Kad se smire odnese ih nazad u pčelinjak i zasipa nazad u košnjicu.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |