Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
monna,umjetnice naša,svaka ti čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
iako je flaša za likerić prekrasna moji favoriti ostaju monine čestitke, zaista su posebne...ma neznam šta je ljepše...ukratko sve na posebnu policu samo za uživanje koliko su ti radovi lijepi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
monna kraljice,ovo sto radis je neopisivo lijepo,cista fantazija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala kaća!!!! Meni je uvijek drago da se nekome sviđa moj rad!
Ovu bocu sam radila za susjedu, kad pođem kod nje u goste, još naspem domaće rakijice s okusom jagode i poklon je spreman!
|
|
![]() |
|
Danas sam nabavila jednu staru drvenu stolicu (mislim da je iz 80-tih godina), s jednog obližnjeg tavana u susjedstvu. Jadna je čučala stara i ostavljena, sad sam je oprala i poprskala sredstvom za odmašćivanje pa ću je izribati, osušiti, zalijepiti što se klima i na posao! Baš se veselim, a dobro će mi doći u hodniku pored garderobe da si mogu sjesti kad žniram cipele
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Prekrasno, prekrasno...naravno
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Prekrasno...čarobno...
![]() |
|
![]() |
|
Krila od folije, pijeska u boji, šljokica...što se nađe.
Dobrodošla Lilly
![]() |
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Hvala na dobrodošlici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
mona jedva čekam tvoju stolicu
![]() ![]() lilly dobrodošla
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Carice obaraš iz dana u dan..ništa neću izdvojiti jer ne mogu i ne mogu..tvoje ruke...nemam komentara za njih, kao ni za tvoju maštu..
..i ja jedva čekam stolicu...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Monna, čestitke su jedinstvene! Doista ne znam gdje crpiš toliku inspiraciju, divim ti se doista!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, drago mi je da vas sviđaju! Dok se stolac suši, možda napravim opet nešto nakita
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
boca je predivna, a čestitke... bez riječi sam...predivna si, a tvoje ruke zlatne
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
malo sam slikala...akril na platnu:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
majstorice nasa,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rose!!!!
![]() |
|
![]() |
|
prekrasna slikica...nježna a opet intenzivna...ma svaka ti čast
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |