Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 52> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno, prekrasno...naravno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Danas sam nabavila jednu staru drvenu stolicu (mislim da je iz 80-tih godina), s jednog obližnjeg tavana u susjedstvu. Jadna je čučala stara i ostavljena, sad sam je oprala i poprskala sredstvom za odmašćivanje pa ću je izribati, osušiti, zalijepiti što se klima i na posao! Baš se veselim, a dobro će mi doći u hodniku pored garderobe da si mogu sjesti kad žniram cipele
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala kaća!!!! Meni je uvijek drago da se nekome sviđa moj rad!
Ovu bocu sam radila za susjedu, kad pođem kod nje u goste, još naspem domaće rakijice s okusom jagode i poklon je spreman!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
monna kraljice,ovo sto radis je neopisivo lijepo,cista fantazija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
iako je flaša za likerić prekrasna moji favoriti ostaju monine čestitke, zaista su posebne...ma neznam šta je ljepše...ukratko sve na posebnu policu samo za uživanje koliko su ti radovi lijepi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna,umjetnice naša,svaka ti čast!
![]() |
|
![]() |
|
Boca u decoupageu, perlama i fimu: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
a kako je cakana,baš je krasna!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo još jednog Monninog čarobnog rada, prekrasna čestitka u Monninom stilu! Na slici se ne vidi, ali ova vila ima haljinicu u više slojeva, ostale detalje vidjet ćete sami. I da se pohvalim, ja sam ponosna vlasnica ove ljepote.
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa hvala!
Primavera, hvala; naročito mi je drago da sam pridonijela tome da dobijemo još jednog člana ovog foruma. Nadam se da će biti i tvojih radova uskoro!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ogrlica je baš prava- prigodna uz sve kombinacije, dugi niz godina i najvažnije - jednostavna a predivna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Monna, moram priznati da je jedan od bitnih faktora zbog kojih sam odlučila pristupiti ovom forumu, i mogućnost da mogu postati u tvojoj galeriji čudesa. Ooooooduševljena sam tvojim radovima, naročito minijaturama, te posebno vilama |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ogrlica je predivna,prava dječija i vesela!
|
|
![]() |
|
hvala svima!
ovo je mala ogrlica za moju malu nećaku:
![]() |
|
![]() |
|
prekrasna je mala diva-a ovaj detalj s percem- imam dojam kao da će svaki ćas potražiti osvježenje s njim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i čestitka je fantastična- baš kao šro netko reče za uokviriti i da zauzme neko počasno mjesto
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ajme ženo od čega su tvoje ruke?
Svi tvoji radovi su presavršeni ,predivni...ma jednostavno nemam riječ za takve ljepote!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |