Monna-1 - daruje, traži, mijenja...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala puno na physalisu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jelena, bit će još pokoji!
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
draga,ima još koji cosmos za mene?
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja bi amaranthusa ako ima...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Rose može, ali više njih!
![]() curice, sve sam upisala, idući tjedan šaljem da ne zaglave preko vikenda na pošti!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
moze onda meni jedan kosmos?
|
|
![]() |
|
Satfan 2009, ima još nekoliko physalisa, to ću tebi poslati, javi adresu na pp.
@ rose, kosmos je onaj uobičajeni, naraste dosta visok, sa roza i bijelim cvjetovima
....mladice physalisa su podijeljene! Slijedi pakovanje i slanje!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna koju vrst kosmosa imas?
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Pozdrav monna-1 ,ima li koja koš jagoda za mene?Bio bih ti jako zahvalan.
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ako imaš još amaranthusa ja ću ga udomiti, a može i physalisa, nisam sigurna kolike biljke narastu, pa ti odluči o broju.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
monna evo ako ima i za mene bila bih zahvalna- one su mi izrazito atraktivne, a k tome i jestive (doduše samo plod- ne i ovojnica -za one koji neznaju ovojnica je otrovna).
ja ću pogledati za crni dud da li ima nešto oko drveta na gruntu 2- valjda bude nekad nešto pustio?
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala!
|
|
![]() |
|
Nema problema, zabilježeno!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
može meni par komada? Poslala mi Silvek sjeme ali nisam stigla posijati
|
|
![]() |
|
Mlade sadnice physalisa (peruanske jagode) traže novi dom i brižljivog vrtlara :)))
...imam ih oko 30-tak komada, ako nekome treba..
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
monna, stigla cvjetna družina. svi živi i zdravi. |
|
![]() |
|
Imam viška pijetlov krijeste (mix. boja) i amaranthusa , bit će za presadnju za tjedan, dva...ako nekome treba!
(ostalo kad malo poraste)
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
monna moram provjeriti da li mi je još ostalo gazanija,ali to kad ću ići na brijeg...javim ti
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Da, poraste u visinu ako joj položaj odgovara.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |