maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlični radovi
![]() Daj mi reci,ona vaza sa rižinim papirom i bršljanom,kak si je radila,prvo papir,pa na njega bršljan? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Iako sam Slavonka, obožavam masline i bila sam u jednoj maloj berbi, ali se ta bome nije nagrađivala ovako divnim radovima! Mislim da sam brala na krivoj adresi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@kaća43:hvala ,drago mi je prenjeti i svoja iskustva,iako se godinama nisam prihvaćala svojih kutijica s priborom i salvetica i bojica ipak se sad prisjećam spontano raznih tehnika koje sam sama otkrivala pa ću gledati da prošvercam koju sliku za koju mislim da bi vas mogla zanimati,nije sve decoupage ali spada u tu kategoriju pokrivanja raznim materijalima...
npr.vi koje stojite(stanujete)blizu mora...
![]() pjesak s plaže,okvir se premaže debelo drvofixom i umoći u kutiju s pjeskom...koji je prethodno opran u cjedilu s slatkom vodom i osušen na suncu...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@lula:moram pojasniti,prvi put sam imala berbu maslina i ućinila svoje ulje.Upriličila sam pravi happening i ugostila sve berače(prijatelje).Sad poklanjam ulje u prigodama i moram imati ambalažu ili popratni prigodni poklončić,zato takva hiperprodukcija s motivom masline .ABDZ(ako Bog da zdravlja)za godinu dana prvi uvjet za penziju i postajem poljoprivrednik i ribar i selim u naše malo misto obnavljati staru kamenu kuću i crtati i ljepiti i i i i......
ZATO ĆETE ME MORATI PODNOSITI POVREMENO S TIM MASLINAMA ali bit će i drugih motiva
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslina odusevljavas,definitivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Stvarno....voliš masline.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa malo boca za ulje...
|
![]() |
|
I opet masline...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da brzo popravim stvar ,evo decoupage...čista klasika,kutija za pribor...
![]() i jedan ne baš uspio(foto!)sličica..
![]() |
|
![]() |
|
Znam da bih morala razdvojiti radove samo s bojama za staklo ali napravit ću izlet pa ako smetaju neka ih moderator skloni...
rižin papir iza a boja za staklo preko...
![]() samo boja...
![]() vaš (i moj)obožavani Klimt
![]() pa malo art nouveau na staklenom pladnju...
![]() i ako ne bude nešto krivo(problem s okretanjem slike)još samo ovu švercam...
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mene si osvojila....motivima, izradom i ....
![]() |
|
![]() |
|
Inspiraciju sam dobila na ovom forumu za decoupage na staklu a ova vaza je bila prva za kolegicu iz firme,poslikana zadnji čas na uredskom stolu...
![]() jasno,kasnije sam puno toga od vas naučila...
...iako je slika već bila ,isti motiv sa podlogom od rižinog papira...
![]() |
|
![]() |
|
@Lilian:zahvaljujem na dobrodošlici,tebe sam zapamtila po divnim kutijama i sličicama na okvirima iz kalupa čime se i ja često služim.
|
|
![]() |
|
Masline jesu moja omiljena tema ali znam se zaletiti i napraviti i nešto drugo,po željama...
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Dobrodoshla maslinko, imash veoma lepe radove! Posebno ovaj zadnji mi se bash bash svideo :)
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala na lijepim riječima...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala @Izzy,jedna si od onih koje intimno zovem "majstorice".Tvoji satovi,nakit i kutijice ,izuzetni su.
|
|
![]() |
|
Draga Maslina, dobro nam došla! Pa među nama je pravi veteran decoupaga, jako mi je drago zbog toga! Radovi su osebujni i imaju nekakav prepoznatljiv stil i mogu reći da jedva čekam nove radove!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala @luli , @hippy,@anastaziji i @kači43 na dobrodošlici i komentarima.
Apsolutno sam počašćena jer ste sve zaslužne što sam se opet s voljom prihvatila škarica,kistova i ostalog pribora iako nisu zadovoljeni uvjeti koje sam si zadala a kao prvo nisam još u penziji!
@goga-osijek:to je grubi reljefni papir za zamatanje te (zelene)boje,zaljepljen drvofiksom,začuđujuće podatan,polakiran ,po izbočinama prstima nanesena akrilna zlatna(može i iz tube za konture i eto...
Tih rola papira ima po knjižarama ali rjetko,pokupe ih cvječarne,ima raznih boja a mogu se i svjetliji bojati.
Mislim da bi se i običan papir mogao zgužvati i pofarbati kako se hoće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |