Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 245> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jako lijepo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno nemam riječi i ja mislim da je dosta za ovu sezonu-ako hoćeš da preživim sve ovo tvoje-šokiraću se
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Još si i sretnica. Moj nezna, nevoli i neće da kuha, a uz to ne voli ništa uvijek ima prigovor. Što sam starija sve više imam želju da mu razbijem pijat o glavu . ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Razlika je očita
![]() ![]() Da sjemenke se moraju osušiti na biljci, mislim da se to ne može dozrijevati van biljke( ili možda i može ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Razlika je ogromna. Ove godine vrt je
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Volim ovako kad se stave slike za usporedbu
![]() To se zove napredak,prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Napredak je velik,baš me ona prva slika podsječa na maglovito jutro,a ova na sunčeko koje prži.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kod tebe se vidi toliki napredak da sam (a nisam nikada nikome) htjela kopirat sliku tvog dvorišta sa samog početka i ove sadašnje i dođem na kraj - ti stavila.
Pa naravno, što bi ja bila svjesnija ljepote tvojeg vrta od tebe same?
Promjena fenomenalna - vrt ti je super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
O, da - mijena koja je stalna kod svih naših vrtova, okućnica, travnjaka i cvjetnjaka nekako se najbolje vidi kad se stave slikice prije/poslije. I mene samu je ugodno iznenadio "život" koji se dogodio u mojem malom raju. Toliko mi sreće donosi ovaj forum, vi kao drage virtualne prijateljice koje svakodnevno spominjem (hmmm, u glavi su mi non-stop vaši nadimci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
rekla sam da neću više ulaziti ali bar da ga malo pogazim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš si me razniježila!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Anaida, sa velikim odusevljenjem sam pogledala tvoj vrt i tvoje cvijece.
Sve ti je prekrasno sredjeno, a tvoji kamenjari i cvijece u njemu su me posebno fascinirali. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Anaida drago mi je da te uveseljavamo
![]() Mislim da ćemo morati na odvikavanje od foruma ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tek nekoliko kockica rano-ljetnog mozaika...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I, naravno, da imam novi cvjetni kutak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zgodno ti to slažeš, puno cvijeća, baš ti je lijepo!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš je lijepo i neobično ono sa kamenom i pijeskom oko njega.
![]() Vidim ti susjedstvo preko kamenog zida. Zastajkuju li ljudi i gledaju li u tvoj vrt? Pretpostavljam da je tvoj vrt drugačiji od njihovog, i ljepši naravno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš lijepo, i mene si raznježila svojim postom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |