Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 52> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao i svaki rad do sada ,izgleda odlično...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Maslača, hvala ti puno!
![]() Narukvica je već našla vlasnika, čestitke otputovale, ostalo je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticno draga!!! narukvica mi je ona roza fantasticna,cestitke i slika mrak!!! jel to mozda prodajes?
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
nema šta prava si majstorica
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Stvarno je divno vidjeti i moći pohvaliti ovakvu multitalentiranost. Draga Monna, predivno slikaš, tako nježne nijanse nije jednostavno postići, a ti to očigledno radiš s lakoćom
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
monna, majstorice!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasna slikica...nježna a opet intenzivna...ma svaka ti čast
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Hvala rose!!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
majstorice nasa,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
malo sam slikala...akril na platnu:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
boca je predivna, a čestitke... bez riječi sam...predivna si, a tvoje ruke zlatne
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala cure, drago mi je da vas sviđaju! Dok se stolac suši, možda napravim opet nešto nakita
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Monna, čestitke su jedinstvene! Doista ne znam gdje crpiš toliku inspiraciju, divim ti se doista!
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Carice obaraš iz dana u dan..ništa neću izdvojiti jer ne mogu i ne mogu..tvoje ruke...nemam komentara za njih, kao ni za tvoju maštu..
..i ja jedva čekam stolicu...
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
mona jedva čekam tvoju stolicu
![]() ![]() lilly dobrodošla
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Hvala na dobrodošlici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Krila od folije, pijeska u boji, šljokica...što se nađe.
Dobrodošla Lilly
![]() |
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Prekrasno...čarobno...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |