maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 54> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maslina dobro nam došla!!!
![]() Ti si pravo osvježenje na forumu. Radovi su ti oooodlični, uživala sam gledati ih. I čudno koliko radova sa maslinama a svaki je poseban i prekrasan. Nadam se novim radovima uskoro...
P.S. Da li možda Bribirska obala i okolica u pitanju???
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme, tako predivni radovi...jaaako mi se svidja, jako, jako :)
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Maslina i na objašnjenju i na pohvalama. Već duže vrijeme imam papir i nikako da krenem. Sada ću probati
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@anđelka:hvala na posjeti i dobrodošlici,ja sam sad prijavljena ali sam dugo s vama,meni je odmah pala u oči tvoja svestranost ,namještaj prije svega,u mojoj staroj morskoj kući pravo je malo blago starih kredenaca ,stolaca ,ormara,klupica od kojih su neke poslikane a neke će čekati godinu dana do moje mirovine ako se ABDZ* planirano preselim tamo za stalno...zato sam zadivljena tvojim stolcima ,vrčevima za vodu,metalnim vjedrima i svime što si činila po vikendici. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@KARMEN:gornji rub na vazi ili na spoju?vjerovatno misliš tamo gdje se spaja;pa pokušaš izmjeriti što točnije obujam boce ili vaze,ako odrežeš previše papira,nakon ljepljenja žiletom ili skalpelom odstraniš višak,ako je premalo i fali koji milimetar(lošija varijanta)onda pukotinu ispuniš ili frostijem ili ljepilom sa malo bijele boje,tupkaš kistićem.
U tvom slučaju desila mi se početnička greška,napisala sam opširan komentar na tvojoj temi ishvalivši najiskrenije tvoje egipatske i muzičke komplete tanjura (crijepa) i boca a onda sam samo prešla na nešto drugo ne kliknuvši Post!
Sad zato sve ujedno,hvala na dobrodošlici i imaš predobre radove,boje divne!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Maslina, dobro došla. I ja sam tek danas pregledala sve tvoje radove i svi su mi super. Ne bi niti jedan izdvojila jer me oduševilo što eto s jednim motivom ( masline ) dobiješ toliko različitih kombinacija i uvijek svježih a ne da se ponavljaju.
Može jedno pitanje?.
Kada ljepiš rižin papir na bocu da li se vidi rub ljepljenja. Možeš mi to malo pojasniti ili ima neka caka
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Maslina, dobro nam došla. Upravo sam pregledeala sve tvoje radove i mogu ti reći da sam oduševljena. Sve je prekrasno, a radovi su baš lijepi, uredni i vidi se da si svestrana, od boje za staklo do decoupagea. Super! Veselim se tvojim novim radovima!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
idem to prom prilikom nabaviti...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
@mnataša1:
Frosti je ,a mogli bi reći ,neka vrsta ljepljive smjese koja se na staklo nanosi spužvicom i dobiva se taj tzv.smrznuti efekat(dobro je onda predmet ispeči u pečnici na 160 stupnjeva(ostaje neoperivo.Ima ih u raznim bojama,na to se nanose motivi salvetama ili bojama
Može zamjeniti rižin papir kod vaza i doza jer se nakon tog pečenja može prati i namakati.
@goga-osijek:hvala
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepa vaza s frosti efektom...obozavam kale....
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
svi tvoji radovi do jdnoga me totalno oduševljavaju, ali sad ovaj posljednji sa tzv. frostijem je ajme...i sada pitanje... kako frosti? što je frosti?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
I jedna vaza sa frostijem i kalama...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa još jedan pjat iz serije... ![]() dali bi trebao kakav rub,maslinastozeleni,tamno tamno zeleni ili zlatni?
|
|
![]() |
|
Jedan ormar ,rani rad u staroj kući dok još ništa nisam znala o decoupageu,loša slika!
![]() ...sad s novim iskustvom morati ću ga preraditi...
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
prekrasni starinski radovi...jako mi se sviđaju svi ovi sa morskim motivima...divote
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Eeeee maslinko, postala sam tvoj fan!
![]() Ja jesam iz Vojvodine, ali masline ooooooooooooooooobozhavam od malena! Chak sam sebi jednu tacnu uradila ...ali davno je to bilo pa nije neki "umetnichki" rad.. A skupila sam salvetice da jednog dana uradim maslina serijal, bash kao shto si ti to uradila... S tim shto bi to bilo za moju dushu! Sve pohvale ! ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sve je u redu...meni je osobno drago da komentiraš na glas, malo mi je samo bilo žao jer sam te hvalila....bojala sam da me nisi krivo shvatila...jer masline su i moja velika ljubav. Obožavam raditi boce za maslinovo ulje. Budeš li trebala pomoć kod iduće berbe...rado ću ti pomoći....s velikom ljubavlju prema njima.
|
|
![]() |
|
@lula:sorry ako je izgledalo kao da nisam shvatila da si me pohvalila jer u želji da negdje "uvalim "to objašnjenje s kojim se ja zapravo pravim važna,neuljudno sam ti izostavila zahvaliti što me pratiš i pohvaljuješ! Da se ne "zavaljam "do kraja,@lula puno ti hvala i ne ljuti se što nisam bila potpuno jasna!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
|
![]() |
|
@piramida:prvo papir,onda I.sloj salvete bacim,II.sloj(na kojem ostane blijeda slika listića )zaljepim i još dofarbam svjetlozelenom bojom i onda lijepim III.sloj salvete(tamni listići) i docrtam grančicu i vitice i bobice i,,, ...naravno prvo izrežem listiće bršljana(samo listiće,poljepim ih gdje mi i koliko paše a ostale detalje docrtam)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |