Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 245> |
Korisnik | ||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tvoj vrt je pravi mali raj, sličice popraćene tvojim tekstovima su za 5+
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Pravi raj!!!!
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Anaida si živa? Zabrinuta sam
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
stvarno, ajde javi je li dobro prošlo
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Drage moje, kod mene je tek malo, jako malo, tuče palo, ali je zato pljusak bio iznimno jak, popraćen grmljavinom i sjevanjem.. Nemam štete u vrtu, ali sam strepila jako i hodala nemirno po kući kad je krenulo nevrijeme.. Vjetar, oblaci, teški, tmasti, uh baš je loše izgledalo - ali, hvala Bogu, dobro prošlo u donjem Međimurju. Na žalost, puno manje sreće imali su u gornjem Međimurju kako danas čujem.. Baš je to tužno i mi, zaljubljenici u tu prirodu, najbolje znamo koliko boli kad se priroda tako poigra s čovjekom, zar ne!? Ja sam ovih dana malo u gužvi pa sam manje tu, ali nadoknadit ću to.. Mislim na vas!! |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Mislila sam na tebe jučer kad sam čula vijesti o nevremenu, baš mi je drago da si ipak dobro prošla
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Jupiiiiii nema štete
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Danas nešto drukčije - pogled s balkona..
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
|
Anaida, krasan ti je pogled s balkona!
![]() |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Uh drago mi je ,što kod tebe tuča nije ostavila posljedice!
A pogled je predivan ,toliko sklada i ideja...
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Anaida tvoj vrt je jedan od mojih favorita, a ova slika je the best
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Super, super, super.....
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Kako god da slikaš prekrasno je!!!
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Kao prvo drago mi je da te je tuča zaobišla
![]() ![]() Imaš predivan vrt,predivan raspored cviječa, i prekrasnu zelenu travu. ![]() Kako samo uspjevaš održati tako zelenu travu? |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
A što reći nego " Sad bi odmah išla kopati u moj nered u vrtu
![]() Prekrasno. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Skromno ponavljam pitanjce ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Smrčko, istina je da zastajkuju susjedi i prolaznici i da smo u mjestu poznati kao "oni s kamenom ogradom"
![]() ![]() ![]() Postoji jedna baka koja mi je neizmjerno draga u svojoj skromnosti i prihvaćanju novih ideja i ona se redovito nasloni na ogradu i malo promatra moj "park" , kako ona veli. Ako sam doma obavezno ju pozdravim a ona me pita di sam kupila ovo, otkud mi ono, kakav je cvijet onaj (svaki su put pitanja ista, ali nije mi teško ponavljati joj sto put odgovore jer me očarava u toj skromnosti, iskrenom interesu i jednostavnosti)... I na kraju mi veli da mladost sve to može i mora stvarati da bi starost imala u čemu uživati. Draga baka..
![]() Eto.. Oprosti što sam previdjela pitanjce prvi put
![]() |
||
P.Bosmans |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |