Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 54>
Korisnik
Poruka
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 09:20

@anđelka:hvala na posjeti i dobrodošlici,ja sam sad prijavljena ali sam dugo s vama,meni je odmah pala u oči tvoja svestranost ,namještaj prije svega,u mojoj staroj morskoj kući pravo je malo blago starih kredenaca ,stolaca ,ormara,klupica od kojih su neke poslikane a neke će čekati godinu dana do moje mirovine ako se ABDZ* planirano preselim tamo za stalno...zato sam zadivljena tvojim stolcima ,vrčevima za vodu,metalnim vjedrima i svime što si činila po vikendici.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 09:26
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

@KARMEN:gornji rub na vazi ili na spoju?vjerovatno misliš tamo gdje se spaja;pa pokušaš izmjeriti što točnije obujam boce ili vaze,ako odrežeš previše papira,nakon ljepljenja žiletom ili skalpelom odstraniš višak,ako je premalo i fali koji milimetar(lošija varijanta)onda pukotinu ispuniš ili frostijem ili ljepilom sa malo bijele boje,tupkaš kistićem.

U tvom slučaju desila mi se početnička greška,napisala sam opširan komentar na tvojoj temi ishvalivši najiskrenije tvoje egipatske i muzičke komplete tanjura (crijepa) i boca a onda sam  samo prešla na nešto drugo ne kliknuvši  Post!

Sad zato sve ujedno,hvala na dobrodošlici i imaš predobre radove,boje divne!

Hvala Maslina i na objašnjenju i na pohvalama. Već duže vrijeme imam papir i nikako da krenem. Sada ću probati
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 09:30
ajme, tako predivni radovi...jaaako mi se svidja, jako, jako :)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 15:41
Maslina dobro nam došla!!!smile73
Ti si pravo osvježenje na forumu. Radovi su ti oooodlični, uživala sam gledati ih. I čudno koliko radova sa maslinama  a svaki je poseban i prekrasan. Nadam se novim radovima uskoro...

P.S. Da li možda Bribirska obala i okolica u pitanju???Smile
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 18:45
dobro došla smile79smile73
svi tvoji radovi su mi odlični! i baš kako proljeće kaže, svaki rad je poseban i prekrasan!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 19:50
@proljeće,@more:hvala
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 20:01

@anđelka:hvala na posjeti i dobrodošlici,ja sam sad prijavljena ali sam dugo s vama,meni je odmah pala u oči tvoja svestranost ,namještaj prije svega,u mojoj staroj morskoj kući pravo je malo blago starih kredenaca ,stolaca ,ormara,klupica od kojih su neke poslikane a neke će čekati godinu dana do moje mirovine ako se ABDZ* planirano preselim tamo za stalno...zato sam zadivljena tvojim stolcima ,vrčevima za vodu,metalnim vjedrima i svime što si činila po vikendici.

Jooooj, blago tebi! Da mi se malo ušuljati unutra pa da vidim šta tamo svega ima, a blago tebi i za penziju. Ja moram guliti još bar nekih sedam godina (do prijevremene)! Ako je do onda ne ukinu.
ANĐELKA
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 07:50
Dobro nam došla Maslina 55!

Tek sam jutros pregledala tvoje radove i oduševila sam se... Pa di si se ti skrivala do sada???
 Pijati na masline su ti prekrasni.... (ja sam im već našla misto u mom dnevnom boravku... ), a za boce nemam rijeći.... sve si to lipo pedantno uradila.
 Pitala si za onaj stakleni pijat s maslinom da li mu triba staviti rub, po mome mišljenju ništa ne diraj jer izgleda jednostavno, sa starinskim štihom, jednom riječju prelijepo....
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 09:42
Jednostavno krasno! smile55
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 10:24
@hvala na sugestiji i ja sam tako mislila ništa ne dirati...
porjeklom sam" braška"pa ćeš me razumit,ni potriba trošit pituru bez veze..
@monna-1:hvala!
kako se bavim i drugim oblicima oblikovanja(tj.nesmijem ništa vidjeti a da odmah ne idem probati,zato bolje da vas nisam ni našla ovdje na forumu)to ću morati otvoriti temu i na Razni hobby gdje te redovno pratim i prije logiranja i beskrajno se divim tvojim minijaturama i tvojim vilama!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 11:46

Boce,boce...

i priručne male za komin ili kućicu u polju...

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 12:38
boce su mrak, meni je isto tako draga maslina jer sam kao mala pomagala u branju. I žao mi je što sada nemogu. Svi radovi su prekrasni, neznam koji bih izdvojila. Svaki rad je jedinstven. Bravo  Clap
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:01
[QUOTE=maslina55]

Boce,boce...

Ja izdvajam ovu...posebno mi je lijepa....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:29
ja inače ne zalutam tu jer imam dvije lijeve ruke za takve stvari ali ovo moram komentirati: predivno je premalo reći, a masline i starine obožavam. Ovo stvarno treba znati napraviti,svaka čast
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:40
@hana:hvala na posjeti i pohvali!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:43
@morema i @lula :drago mi je što vam se sviđa,lula ova je i meni draga a  i trudila sam se jer mi je jedina boca tog oblika...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:51

@morema i @lula :drago mi je što vam se sviđa,lula ova je i meni draga a  i trudila sam se jer mi je jedina boca tog oblika...

Da boca je sama po sebi jako zgodna...i daje puno mogučnosti, ali sviđa mi se kako si spojila ove male kućice i masline i sam finiš. Draga mi je što se tiće boca i ona tzv.Toscana salveta....isto se da lijepo ukomponirati i meni je draga za izradu boca za maslinovo ulje. Sad mi je žao što ja nemam slikicu od svoje.....a otišla je od mene. Tko mi je kriv što ne poslikam sve svoje radove.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:07
Draga Maslino, potpuno sam bez teksta i ne mogu ti drukčije iskazati udivljenje koje osjećam gledajući ove tvoje rukotovorine
Malo je reći da su prekrasni, svi od reda... Danas sam te prvo otkrila u topicu Razni hobi, pa sam škicnula i medju Decoupage... Sva sreća, jer sam si uljepšala dan.

Moja je godina proizvodnje '56-a, pa smo tu negdje Wink a strast koju ti osjećaš prema bojicama, papirima, salvetama, jednako nosim u sebi već godinama. Nažalost, morala sam ostati bez posla da bi to pretočila u nešto konkretno.

Stoga ti želim svu sreću i još puuuuuuuno ovako predivnih, maštovitih radova. A i penzija nije daleko, brzo će to
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:52
dobro nam došla! smile73

radovi su fantastični,svaka čast i samo tako nastavi! smile141
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 15:00
ove zadnje boce su me odusevila, pogotovo ona prva u nizu, neobicnog oblika....bas bi u takvoj drzala maslinovo ulje...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.