Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 245> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislila sam na tebe jučer kad sam čula vijesti o nevremenu, baš mi je drago da si ipak dobro prošla
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje, kod mene je tek malo, jako malo, tuče palo, ali je zato pljusak bio iznimno jak, popraćen grmljavinom i sjevanjem.. Nemam štete u vrtu, ali sam strepila jako i hodala nemirno po kući kad je krenulo nevrijeme.. Vjetar, oblaci, teški, tmasti, uh baš je loše izgledalo - ali, hvala Bogu, dobro prošlo u donjem Međimurju. Na žalost, puno manje sreće imali su u gornjem Međimurju kako danas čujem.. Baš je to tužno i mi, zaljubljenici u tu prirodu, najbolje znamo koliko boli kad se priroda tako poigra s čovjekom, zar ne!? Ja sam ovih dana malo u gužvi pa sam manje tu, ali nadoknadit ću to.. Mislim na vas!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
stvarno, ajde javi je li dobro prošlo
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Anaida si živa? Zabrinuta sam
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Pravi raj!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tvoj vrt je pravi mali raj, sličice popraćene tvojim tekstovima su za 5+
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš lijepo, i mene si raznježila svojim postom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš je lijepo i neobično ono sa kamenom i pijeskom oko njega.
![]() Vidim ti susjedstvo preko kamenog zida. Zastajkuju li ljudi i gledaju li u tvoj vrt? Pretpostavljam da je tvoj vrt drugačiji od njihovog, i ljepši naravno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zgodno ti to slažeš, puno cvijeća, baš ti je lijepo!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tek nekoliko kockica rano-ljetnog mozaika...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I, naravno, da imam novi cvjetni kutak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida drago mi je da te uveseljavamo
![]() Mislim da ćemo morati na odvikavanje od foruma ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Anaida, sa velikim odusevljenjem sam pogledala tvoj vrt i tvoje cvijece.
Sve ti je prekrasno sredjeno, a tvoji kamenjari i cvijece u njemu su me posebno fascinirali. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš si me razniježila!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
rekla sam da neću više ulaziti ali bar da ga malo pogazim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
O, da - mijena koja je stalna kod svih naših vrtova, okućnica, travnjaka i cvjetnjaka nekako se najbolje vidi kad se stave slikice prije/poslije. I mene samu je ugodno iznenadio "život" koji se dogodio u mojem malom raju. Toliko mi sreće donosi ovaj forum, vi kao drage virtualne prijateljice koje svakodnevno spominjem (hmmm, u glavi su mi non-stop vaši nadimci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kod tebe se vidi toliki napredak da sam (a nisam nikada nikome) htjela kopirat sliku tvog dvorišta sa samog početka i ove sadašnje i dođem na kraj - ti stavila.
Pa naravno, što bi ja bila svjesnija ljepote tvojeg vrta od tebe same?
Promjena fenomenalna - vrt ti je super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Napredak je velik,baš me ona prva slika podsječa na maglovito jutro,a ova na sunčeko koje prži.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |