Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:39
dobro ženo draga, jel ti želiš da ja poludim i smile98do tebe...pa ovi radovi su za poludjeti...ima li nešto što neznaš raditi i što ti ne ide?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 09:58
smile227 prelijepo! a ribice su mi (ove zadnje) najbolje, volim nježnije boje! ...ustvari, meni je ovdje sve lijepo!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 00:12
Malo da se vratim u sadašnjost,neki eksperimenti,ove ribe su bile prekrasnih boja,kad su se ispekle(mislim tanjur u pečnici)boje su izbljedile i promjenile se.Znači,operacija neuspjela...

još jedna slika na staklu,kale...e njih nisam pekla jer su to boje koje se ne peku,samo kontura...mislim da je operacija uspjela...a pacijent?Thumbs%20Down

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:44

Prekrasno, prekrasno, prekrasno... a naročito kutijice pokrivene pijeskom i školjkama, bilo pravima, bilo iz kalupa.... i naravno, sve plavo-bijele kombinacije 

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 07:22
Prekrasno!!! ALi favorit su one sličice sa školjkama , a okvir od pijeska! Thumbs%20Up
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:35
nastavimo...

POVIJEST III

kutije pokrivene pjeskom s plaže i školjkama..,školjke prave,zvjezde modelirane iz kalupića...

školjke modelirane iz kalupa,ima li razlike?

što ima unutra?

sličice od školjki i pjeska...

još morskih srčeka...

malo terakote...

ribice i sunca magnetići...

malo morskih konjića...

slike plavo-bijele...

i zdjelica-ribica...

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:34
Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Jako lijepi radovi. Najviše me oduševilo crno-bijelo posuđe i mali kuhinjski kalupići- Svaka čast
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:32
@proljeće:Pa naravno da ne može!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:04
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

@orca,brat od @more je stvarno umjetnik a za ovo što sam ja radila volim reći da je to zanat.
Sva sreća da sam bila tako ljubomorna na to što radim da nisam dala ništa od sebe dok mi sin nije rekao:"Kaj ti je baka kupovala premalo igračaka pa si sad frustrirana?!Slikaj si to i pokloni ili prodaj!"Lamp

Zato imam sačuvano toliko slika od prije jer se danas stvarno ne bih mogla sjetiti što sam ikad napravila.
Super da si sve poslikala, jer i mi sada s tobom možemo uživati u tvojim radovima...
Mogu ti reći da sam iznenađena šta si ti već radila...ovdje je nedavno bila pomama za tim magnetićima (prije par mjeseci) i kalupićima.
ja ih doduše nisam nikada još niti probala raditi ali tvoji su mi super...mislim za morski motiv može biti ružan??? Pa naravno da ne može.Wink
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 13:28
@orca,brat od @more je stvarno umjetnik a za ovo što sam ja radila volim reći da je to zanat.
Sva sreća da sam bila tako ljubomorna na to što radim da nisam dala ništa od sebe dok mi sin nije rekao:"Kaj ti je baka kupovala premalo igračaka pa si sad frustrirana?!Slikaj si to i pokloni ili prodaj!"Lamp

Zato imam sačuvano toliko slika od prije jer se danas stvarno ne bih mogla sjetiti što sam ikad napravila.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 13:22
Draga Maslino, oduševila sam se tvojim radovima, naročito slikanjem na porculanu. Stvarno imaš mirnu ruku i krasno rišeš

I sama se, uz izradu nakita, bavim i izradom suvenira i ukrasnih predmeta, naročito o Božiću i Uskrsu, stoga me veseli vidjeti ovakve divote s puno smisla za boju i prostor.
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:31
ispravak brat od more-sva sam se zbunila kad sam vidjela sve ove tvoje prekrasne radove...
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:30
ma bože maslina dođoh vidjeti šta radi brat od monne pa vidjeh ovo...moja slabost su morski konjići...kad ih vidim ovako lijepe na okupu smile42
divota čista....ma sve........hvala ti što dijeliš to sve sa nama...
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 10:50
ajme maslina, pa tek sam sada okrila...sve ovo..nestvarno! savrseno! stvarno si majstorica!!!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 10:46
Prelijepa povijest! Thumbs%20Up
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 09:01

@more hvala!

POVIJEST II
Onda su moje kolegice rekle pa daj napravi i meni za poklon nekome , prodaj!Nisam počela to raditi za posao ali nisam taj svoj hobby mogla financirati a bila sam se već"navukla"i htjela sam još,još; prodavala sam takva srčeka za cijenu potrošenog materijala i kupovala novi...
Za uskršnjeg boravka na moru (jajca i držaći idući put)dogovorila sam s turističkom agencijom mog prijatelja da ću mu izrađivati suvenire koje će iznajmljivaći poklanjati svojim gostima.Tako su nastale one  morske kolekcije u decoupageu a ovdje ću vam pokazati ostalo...

svječnjaci ribe...

sviječnjaci  delfini i sl...

svječnjaci zvjezde...

magnetići...

sličice...

sličice...

kutijice od gipsa...

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 00:24
draga moja, radovi su SAVRŠENI!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 23:37

@monna-1:šarena faza

@Mamaa:patuljaka su puni cvjetnjaci u mom uredu,to su mali patuljci kojih 15-tak cm visoki i više su sobni patuljci a mogu i u male kamenjare...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:53
šta izdvojiti??? sve je divno no to već znaš....mislim da ću reči da mi je najdraži patuljak- baš je veseo i prepun detaljaSmileSmileSmileSmile a ti si umjetnica za čistu 5SmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:26
Lijepe, šarene i vesele!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.