maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro ženo draga, jel ti želiš da ja poludim i
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Malo da se vratim u sadašnjost,neki eksperimenti,ove ribe su bile prekrasnih boja,kad su se ispekle(mislim tanjur u pečnici)boje su izbljedile i promjenile se.Znači,operacija neuspjela...
![]() još jedna slika na staklu,kale...e njih nisam pekla jer su to boje koje se ne peku,samo kontura...mislim da je operacija uspjela...a pacijent?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Prekrasno, prekrasno, prekrasno... a naročito kutijice pokrivene pijeskom i školjkama, bilo pravima, bilo iz kalupa.... i naravno, sve plavo-bijele kombinacije |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Prekrasno!!! ALi favorit su one sličice sa školjkama , a okvir od pijeska!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
nastavimo...
POVIJEST III
kutije pokrivene pjeskom s plaže i školjkama..,školjke prave,zvjezde modelirane iz kalupića...
![]() školjke modelirane iz kalupa,ima li razlike?
![]() što ima unutra?
![]() sličice od školjki i pjeska...
![]() još morskih srčeka...
![]() malo terakote...
![]() ribice i sunca magnetići...
![]() malo morskih konjića...
![]() slike plavo-bijele...
![]() ![]() i zdjelica-ribica...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Jako lijepi radovi. Najviše me oduševilo crno-bijelo posuđe i mali kuhinjski kalupići- Svaka čast
|
|
![]() |
|
@proljeće:Pa naravno da ne može!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mogu ti reći da sam iznenađena šta si ti već radila...ovdje je nedavno bila pomama za tim magnetićima (prije par mjeseci) i kalupićima.
ja ih doduše nisam nikada još niti probala raditi ali tvoji su mi super...mislim za morski motiv može biti ružan??? Pa naravno da ne može.
![]() |
|
![]() |
|
@orca,brat od @more je stvarno umjetnik a za ovo što sam ja radila volim reći da je to zanat.
Sva sreća da sam bila tako ljubomorna na to što radim da nisam dala ništa od sebe dok mi sin nije rekao:"Kaj ti je baka kupovala premalo igračaka pa si sad frustrirana?!Slikaj si to i pokloni ili prodaj!"
![]() Zato imam sačuvano toliko slika od prije jer se danas stvarno ne bih mogla sjetiti što sam ikad napravila.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Maslino, oduševila sam se tvojim radovima, naročito slikanjem na porculanu. Stvarno imaš mirnu ruku i krasno rišeš
![]() ![]() I sama se, uz izradu nakita, bavim i izradom suvenira i ukrasnih predmeta, naročito o Božiću i Uskrsu, stoga me veseli vidjeti ovakve divote s puno smisla za boju i prostor.
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ispravak brat od more-sva sam se zbunila kad sam vidjela sve ove tvoje prekrasne radove...
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ma bože maslina dođoh vidjeti šta radi brat od monne pa vidjeh ovo...moja slabost su morski konjići...kad ih vidim ovako lijepe na okupu
![]() divota čista....ma sve........hvala ti što dijeliš to sve sa nama...
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme maslina, pa tek sam sada okrila...sve ovo..nestvarno! savrseno! stvarno si majstorica!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepa povijest!
![]() |
|
![]() |
|
@more hvala! POVIJEST II
Onda su moje kolegice rekle pa daj napravi i meni za poklon nekome , prodaj!Nisam počela to raditi za posao ali nisam taj svoj hobby mogla financirati a bila sam se već"navukla"i htjela sam još,još; prodavala sam takva srčeka za cijenu potrošenog materijala i kupovala novi...
Za uskršnjeg boravka na moru (jajca i držaći idući put)dogovorila sam s turističkom agencijom mog prijatelja da ću mu izrađivati suvenire koje će iznajmljivaći poklanjati svojim gostima.Tako su nastale one morske kolekcije u decoupageu a ovdje ću vam pokazati ostalo...
svječnjaci ribe...
![]() sviječnjaci delfini i sl...
![]() svječnjaci zvjezde...
![]() magnetići...
![]() sličice...
![]() sličice...
![]() kutijice od gipsa...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga moja, radovi su SAVRŠENI!
|
|
![]() |
|
@monna-1:šarena faza @Mamaa:patuljaka su puni cvjetnjaci u mom uredu,to su mali patuljci kojih 15-tak cm visoki i više su sobni patuljci a mogu i u male kamenjare... |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
šta izdvojiti??? sve je divno no to već znaš....mislim da ću reči da mi je najdraži patuljak- baš je veseo i prepun detalja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lijepe, šarene i vesele!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |