maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala@saara!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam oduševljena radovima. Masline obožavam jesti, ali motive sam nekako preskakala. Činilo mi se da su dosadni. Tvoji radovi su me razuvjerili. Savršeno. Savršeno
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
a ne zapustim decoupage,poslikala sam slikicu iz prošlosti kod moje mame... nema više nigdje tako lijepe salvete!
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme kako su lijepeeeeeeeee....predivno napravis sve sto dotaknes!!!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ove zadnje boce su me odusevila, pogotovo ona prva u nizu, neobicnog oblika....bas bi u takvoj drzala maslinovo ulje...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobro nam došla!
![]() radovi su fantastični,svaka čast i samo tako nastavi! ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Maslino, potpuno sam bez teksta i ne mogu ti drukčije iskazati udivljenje koje osjećam gledajući ove tvoje rukotovorine
![]() ![]() ![]() Moja je godina proizvodnje '56-a, pa smo tu negdje
![]() Stoga ti želim svu sreću i još puuuuuuuno ovako predivnih, maštovitih radova. A i penzija nije daleko, brzo će to
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Da boca je sama po sebi jako zgodna...i daje puno mogučnosti, ali sviđa mi se kako si spojila ove male kućice i masline i sam finiš. Draga mi je što se tiće boca i ona tzv.Toscana salveta....isto se da lijepo ukomponirati i meni je draga za izradu boca za maslinovo ulje. Sad mi je žao što ja nemam slikicu od svoje.....a otišla je od mene. Tko mi je kriv što ne poslikam sve svoje radove.
|
|
![]() |
|
@morema i @lula :drago mi je što vam se sviđa,lula ova je i meni draga a i trudila sam se jer mi je jedina boca tog oblika...
|
|
![]() |
|
@hana:hvala na posjeti i pohvali!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja inače ne zalutam tu jer imam dvije lijeve ruke za takve stvari ali ovo moram komentirati: predivno je premalo reći, a masline i starine obožavam. Ovo stvarno treba znati napraviti,svaka čast
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
[QUOTE=maslina55]
Boce,boce... ![]() Ja izdvajam ovu...posebno mi je lijepa....
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
boce su mrak, meni je isto tako draga maslina jer sam kao mala pomagala u branju. I žao mi je što sada nemogu. Svi radovi su prekrasni, neznam koji bih izdvojila. Svaki rad je jedinstven. Bravo
![]() |
|
![]() |
|
Boce,boce... ![]() ![]() ![]() ![]() i priručne male za komin ili kućicu u polju...
![]() |
|
![]() |
|
@hvala na sugestiji i ja sam tako mislila ništa ne dirati...
porjeklom sam" braška"pa ćeš me razumit,ni potriba trošit pituru bez veze..
@monna-1:hvala!
kako se bavim i drugim oblicima oblikovanja(tj.nesmijem ništa vidjeti a da odmah ne idem probati,zato bolje da vas nisam ni našla ovdje na forumu)to ću morati otvoriti temu i na Razni hobby gdje te redovno pratim i prije logiranja i beskrajno se divim tvojim minijaturama i tvojim vilama!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jednostavno krasno!
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Dobro nam došla Maslina 55!
Tek sam jutros pregledala tvoje radove i oduševila sam se... Pa di si se ti skrivala do sada???
Pijati na masline su ti prekrasni.... (ja sam im već našla misto u mom dnevnom boravku... ), a za boce nemam rijeći.... sve si to lipo pedantno uradila.
Pitala si za onaj stakleni pijat s maslinom da li mu triba staviti rub, po mome mišljenju ništa ne diraj jer izgleda jednostavno, sa starinskim štihom, jednom riječju prelijepo....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jooooj, blago tebi! Da mi se malo ušuljati unutra pa da vidim šta tamo svega ima, a blago tebi i za penziju. Ja moram guliti još bar nekih sedam godina (do prijevremene)! Ako je do onda ne ukinu.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
@proljeće,@more:hvala
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla
![]() ![]() svi tvoji radovi su mi odlični! i baš kako proljeće kaže, svaki rad je poseban i prekrasan!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |