maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@mnataša1,ma to je baš ko rođeno za tebe ,mislila sam na one tvoje čaše i zdjele s das masom izvana,ovome bi trebalo,salveta ili motivi pa boja pa motivi koji približno pokrivaju one donje pa 2k izvana,šta bi se ljutila,neću čak ni ovu potopiti u kadi,ostavit ću je za konobu,poslužit će...
Naprijed majstorice!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja bih zapravo samo dodala da zdjelica i nije baš najnesretnije rješenje, samo malo dorade pri radu i mislim da će to biti to na nekom sljdećem radu...ali, maslino, ako se ne naljutiš, ja bih isto probala to dvostruko oslikavanje, ne sa maslinama, ne vidim se u radu sa njima, ali se vidim u nekom drugom motivu, i što je najvažnije, vidim da bi na taj način ova moja zdjelic akoja stoji već duže vrijeme, mogla dobiti neko dublje značenje na ovaj način...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() Ginko...je meni super...nebi ga čak puno ni dorađivala.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja vam zavidim na ovim staklenim zdjelicama tako su mi lijepe
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() Oh @lula pa prirodno da budeš iskrena ,tako smo se i dogovorile,naglasila sam da je eksperiment ali prihvaćam kritiku i slažem se.Na sreću ,to je neka zdjelica s valjda pola cm debelim stjenkama i mutnim staklom tako da je i grbava i nekako ispadne kao da je od ilovače....no dobro.Drago mi je da ovaj pokušaj sa ginkom nije propao mada i njega treba urediti....
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga maslino. Ginko mi je stvarno dobar i super si iskoristila tu salvetu na najbolji mogući način. Boca za kupinovo vino isto tako. No, ova zdjelica i tanjurić sa maslinama...e tu...navikla si me na savršeno, pa ću sad slobodno reći , možeš ti to bolje. Bez ljutnje....molim te. Želim biti iskrena jer neda mi se uvijek pisati , dobro je , lijepo, prekrasno.... |
|
![]() |
|
Da se držim maslina,lula?Naravno,pucaj!
|
|
![]() |
|
maslino ...smijem li biti iskrena?
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo...svida mi se dvostrana obrada zdjele...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Osjetila sam se izazvana da probam nešto drugo!!!
Šalim se,izazvala me ova salvetica,ginko ,a bolje bi mi bilo da pijem čaj ili tabletice ginka,kažu da je dobar za cirkulaciju i pamćenje.
![]() AHA!Ginkooooo!
![]() ...još je u radnoj fazi.trebat će doradu i tacna je od mutnog stakla pa...nisam mogla izbjeći odsjaj..
...e to je ona tacnica na kojoj leži boca za kupinovo vino!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Slažem se s Karmen. Isti motiv na sto načina. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jajo, jako lijepo. Oduševljena sam i ne znam što bih izdvojila. Koristiš isti motiv a uvijek drugačije i posebno.
|
|
![]() |
|
Eksperiment dvostranog oslikavanja zdjele za masline...neki dan...
![]() ![]() i boca za kupinovo vino...
![]() |
|
![]() |
|
Još nisam nastanjena na Braču,iako sam vrlo često tamo.ABDZ* za godinu dana stječem prve uvjete za penziju a i ON i doseljavamo...za sada sam zagrepčanka. |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
O pa ti si blizu, moraćeš nam se pridružit na splitskim kavicama(vidi rubriku okupljanje forumaša ako nisi) , imamo mi i Freziju trajno nastanjenu na Braču..
|
|
![]() |
|
@dori-st:priko kanala,Postira! |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Malo me nije bilo, i ne može vas čovjek ni pohvatat, masa novih radova, a vidim i novih članova.
E pa maslina, dobrodošla,
![]() posebno mi se sviđaju one na kojima kombiniraš male kućice.
PS.
A koje je to tvoje malo misto u kojem se bere?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
iako su boce za ullje prekrasne ova slikica s mrkvama je toliko jedinstvena da je jednostavno moram izdvojiti
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Prelijepe boce za maslinovo ulje
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
zbilja predivan ovaj rad...motiv je stvarno odlican...steta sto su neke dobre salvete nestale...odusevljava me ona s kamencicima...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |