Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 54>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:01
@mnataša1,ma to je baš ko rođeno za tebe ,mislila sam na one tvoje čaše i zdjele s das masom izvana,ovome bi trebalo,salveta ili motivi pa boja pa motivi koji približno pokrivaju one donje pa 2k izvana,šta bi se ljutila,neću čak ni ovu potopiti u kadi,ostavit ću je za konobu,poslužit će...
Naprijed majstorice!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 12:42
ja bih zapravo samo dodala da zdjelica i nije baš najnesretnije rješenje, samo malo dorade pri radu i mislim da će to biti to na nekom sljdećem radu...ali, maslino, ako se ne naljutiš, ja bih isto probala to dvostruko oslikavanje, ne sa maslinama, ne vidim se u radu sa njima, ali se vidim u nekom drugom motivu, i što je najvažnije, vidim da bi na taj način ova moja zdjelic akoja stoji već duže vrijeme, mogla dobiti neko dublje značenje na ovaj način...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 12:11
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

smile129

Oh @lula pa prirodno da budeš iskrena ,tako smo se i dogovorile,naglasila sam da je eksperiment ali prihvaćam kritiku i slažem se.Na sreću ,to je neka zdjelica s valjda pola cm debelim stjenkama i mutnim staklom tako da je i grbava i nekako ispadne kao da je od ilovače....no dobro.Drago mi je da ovaj pokušaj sa ginkom nije propao mada i njega treba urediti....smile102(@lula,šala!)

smile98Bježim iz grada......da me ne ulovite....

Ginko...je meni super...nebi ga čak puno ni dorađivala.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 12:11
Ja vam zavidim na ovim staklenim zdjelicama tako su mi lijepe
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 11:37
smile129

Oh @lula pa prirodno da budeš iskrena ,tako smo se i dogovorile,naglasila sam da je eksperiment ali prihvaćam kritiku i slažem se.Na sreću ,to je neka zdjelica s valjda pola cm debelim stjenkama i mutnim staklom tako da je i grbava i nekako ispadne kao da je od ilovače....no dobro.Drago mi je da ovaj pokušaj sa ginkom nije propao mada i njega treba urediti....smile102(@lula,šala!)
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 11:17

Draga maslino. Ginko mi je stvarno dobar i super si iskoristila tu salvetu na najbolji mogući način. Boca za kupinovo vino isto tako. No, ova zdjelica i tanjurić sa maslinama...e tu...navikla si me na savršeno, pa ću sad slobodno reći , možeš ti to bolje. Bez ljutnje....molim te. Želim biti iskrena jer neda mi se uvijek pisati , dobro je , lijepo, prekrasno....smile71

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 11:00
Da se držim maslina,lula?Naravno,pucaj!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 10:58
maslino ...smijem li biti iskrena?
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 10:40
jako lijepo...svida mi se dvostrana obrada zdjele...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 10:36
Osjetila sam se izazvana da probam nešto drugo!!!
Šalim se,izazvala me ova salvetica,ginko ,a bolje bi mi bilo da pijem čaj ili tabletice ginka,kažu da je dobar za cirkulaciju i pamćenje.
smile180Što sam ono htjela?
                  AHA!Ginkooooo!

...još je u radnoj fazi.trebat će doradu i tacna je od mutnog stakla pa...nisam mogla izbjeći odsjaj..

...e to je ona tacnica na kojoj leži boca za kupinovo vino!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:47

Slažem se s Karmen. Isti motiv na sto načina. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:43
Jajo, jako lijepo. Oduševljena sam i ne znam što bih izdvojila. Koristiš isti motiv a uvijek drugačije i posebno.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 00:20
Eksperiment dvostranog oslikavanja zdjele za masline...neki dan...

i boca za kupinovo vino...

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:36

Još nisam nastanjena na Braču,iako sam vrlo često tamo.ABDZ* za godinu dana stječem prve uvjete za penziju a i ON i doseljavamo...za sada sam zagrepčanka.

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:23
O pa ti si blizu, moraćeš nam se pridružit na splitskim kavicama(vidi rubriku okupljanje forumaša ako nisi) , imamo mi i Freziju trajno nastanjenu na Braču..
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:16

@dori-st:priko kanala,Postira!

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 11:58
Malo me nije bilo, i ne može vas čovjek ni pohvatat, masa novih radova, a vidim i novih članova.
E pa maslina, dobrodošla,   smile78sviđaju mi se tvoji radovi, a kako se i sama držim boca , jer uvijek imam odstupnicu da mogu oprat ako mi se ne sviđa, a i uredim ih za svoje ulje, to ću ti naravno ukrast koju ideju. 
posebno mi se sviđaju one na kojima kombiniraš male kućice.
PS.
A koje je to tvoje malo misto u kojem se bere?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:22
iako su boce za ullje prekrasne ova slikica s mrkvama je toliko jedinstvena da je jednostavno moram izdvojitiWinkSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:11
Prelijepe boce za maslinovo ulje
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:53
zbilja predivan ovaj rad...motiv je stvarno odlican...steta sto su neke dobre salvete nestale...odusevljava me ona s kamencicima...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.