Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 131> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nina, ciscenje i brisanje sve radim sama, a kcerke i muz se pitaju kada cu prestati sa sijanjem biljaka, jer je vec stvarno prava dzungla.
Jedan dio biljaka cu pokloniti uskoro, pa ce biti malo manje. Ali opet ce se pronaci nesto novo i tako u nedogled. Sta cu kada volim cvijece. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Zeljka, mislim da je to musica. Probaj sa mjesavinom pola litra vode, jedan spricaj tekuceg sapuna za ruke, jedna zlicica maslinovog ulja (ako nemas ulja, nema veze) protresi, pospricaj dobro posvuda, sa gornje i donje strane listova, cijelu biljku. To ponovi za tri dana, pa opet za tri dana.
Ako ti se to ne da, kupi Cofidor, zamijesaj 2 ml na litru i time zalij, sve ce nestati za jedno 6 dana. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Nema šta hvala,ak" su lijepi,lijepi su.A stvarno su lijepi! |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Nina, čekam da moj hibi procvijeta
![]() |
|
![]() |
|
djeka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Fuksija, a kako ti uspijeva da nemas ni zrnce prasine oko tih pitarica? Sve sija, prozor kristal...
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Hvala za savjet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Djeka, nevjerojatan je, nevjerojatan!!!!!!!!!!!! Predivan!!!!!!!! Kakvo cudo prirode.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Nina, koje lijepe boje, zaista je prekrasan.
Joj, Nina muku mucim kada brisem prasinu, pa kada moram sve micati i vracati na svoje mjesto. Uvijek mislim, sada je gotovo sa sijanjem, ali nikada dosta, uvijek pronadjem nesta novo. Ne znam kada ce stati ta manija sijanja. Umaloj sobici, gdje mi se nalazi kompjuter, jedva da se covjek moze okrenuti, prava dzungla, i na prozorima i na podu. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasni hibiskusi a posebno me oduševio žuti.
Da li možeš sačuvati malo sjemena od ovog žutog
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasni su mi predzadnji i zadnji
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
E, fuksija, a ja se nadala da ti imas neki drugi nacin brisanja prasine, nesto ono abrakadabra! Tako nesto bi meni trebalo, onda bi i moja kuca blistala!
A sta vele tvoji ukucani, jel te podrzavaju ili se ljute radi dzungle? |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Tajcice, naravno da moze. Kada sazrije sjeme, saljem ti.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() ![]() Ovo su moji hibiji, koji imaju jako krupne cvjetove. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ovaj u dvije boje je stvarno nešto prekrasno!!!! |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Narode, vidim da imate iskustva sa hibijima, čime uništavate one nametnike koji izgledaju poput prašine ili pepela i uglavnom se okupe oko pupa koji onda i otpadne? Nisam ga još slikala, ali nadam se da znate o kojim nametnicima govorim. Hvala unaprijed na odgovoru!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo moja dva jadnička. Jedan je spašen od bacanja a drugi sam "spasila" da nitko ne vidi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |